Inloggen

"Door het loopbaantraject bij RegioEffect zijn voor mij alle puzzelstukjes in elkaar gevallen."

Onze adviseur Lucie van Boom ontving onlangs een mooie testimonial van één van haar kandidaten:

"Door het loopbaantraject bij RegioEffect zijn voor mij alle puzzelstukjes in elkaar gevallen. Ik was de afgelopen jaren al bezig met persoonlijke ontwikkeling en te ontdekken wie ik was, waar ik naar toe wil en wat voor mij in het werk en leven belangrijk is. In het loopbaantraject heb ik de antwoorden op deze losse vragen kunnen combineren en prioriteren. Ik weet nu mijn levenswaarden congruent te laten zijn met mijn waarden op het werk en ook hoe ik dat in concrete keuzes en acties vorm wil geven. Dit geeft mij rust en ruimte in mijn lichaam, zo ontzettend fijn! Nogmaals dank voor de plezierige samenwerking!"

Mareen Medema
1063
23 April 2021
Share

Het laatste nieuws

In deze zomermaand juni hebben we diverse matches gemaakt en 1 nieuwe...
11 July 2022

Blijf op de hoogte van de laatste vacatures

Maak Job Search Agent