Training werkGELUKKIG

Met aandacht en de juiste tools jouw werkgeluk vergroten

 

Geluk in het leven, wie wil dat niet? Gelukkige mensen leven immers langer, blijkt uit onderzoek. Maar niet alleen geluk in het leven, ook geluk in het werk zorgt voor positieve effecten.

Gelukkig werken gaat over plezier maken op het werk, het werk als zinvol zien en het optimaal inzetten van je  talenten. Werkgelukkige medewerkers zijn creatiever, presteren beter, zijn weerbaarder tegen tegenvallers, hebben minder slaapproblemen en hebben minder last van burn-out. En dat leidt tot duurzame inzetbaarheid van menselijke energie.

Onze training werkGELUKKIG is er op gericht om je concrete aanknopingspunten te bieden om jouw werkgeluk te vergroten. Jij staat centraal!

Na deze training

  • Weet je hoe je stress opbouwt en welke tools je kan gebruiken om dit te doorbreken of te voorkomen.
  • Heb je inzicht in de factoren van werkgeluk en hoe je deze zelf kan beïnvloeden.
  • Heb je de regie over je eigen werkgeluk in eigen handen.


Trainingsopzet
De training bestaat uit drie bijeenkomsten van een dagdeel en vinden om de twee weken plaats. Iedereen die zijn of haar werkplezier en het energielevel wil vasthouden en/of vergroten, kan deelnemen.

Brochure
Download
onze brochure voor meer informatie.


Meer weten of inschrijven?
Wil je meer weten over deze training of wil je je inschrijven, neem dan contact op met Ilse Bieleveldt via ilse@regioeffect.nl of telefonisch via 06-11722556.