Inloggen

Ester Hoeven

In mijn werk probeer ik altijd een realistische brug te slaan tussen
waar iemand vandaan komt en waar hij heen wil.

Ester Hoeven

Adviseur

Het mooie aan mijn werk is dat ik iemand in een korte tijd mag leren kennen en mag meelopen op zijn of haar pad. Ik wil graag snappen waarom iemand bepaalde stappen heeft gemaakt in zijn carrière en scherp krijgen waar iemand plezier uit z’n werk haalt. Daarmee kan ik mensen vervolgens laten nadenken over hun dromen en doelen en help ik ze om dat om te zetten in realiteit. Op die manier sla ik een brug tussen waar iemand vandaan komt en waar hij heen wil. 

Door de één-op-één aanpak kan ik me goed verdiepen in de kandidaat en doorzie ik snel wat nodig is om iemand ook daadwerkelijk een stap te laten maken. Ik maak daarbij gebruik van creatieve loopbaaninstrumenten en zet persoonlijkheidstesten in. Dat is erg zinvol. Zeker in combinatie met het zoeken naar de juiste werkomgeving om de vertaalslag te maken naar bijvoorbeeld een werkervaringsplek. Zorgen dat het zowel voor de kandidaat als voor de klant een win-win situatie is, vind ik altijd bevredigend. Ons grote en warme netwerk maakt het makkelijk om te schakelen tussen de verschillende branches van publiek domein, onderwijs en zorg & welzijn. Dat ervaren kandidaten vaak als een groot voordeel. 

Ons team bestaat uit heel resultaatgerichte mensen. We willen allemaal het maximale eruit halen. We zijn authentiek en dat zie je terug in de kwaliteit van het resultaat. We gaan voor duurzame oplossingen en niet voor quick wins. We zijn onszelf. En dat betekent dat we altijd naast iemand zitten in plaats van er tegenover. Letterlijk en figuurlijk. 

Als ik niet werk ben ik graag aan het fietsen op de racefiets of met interieurdesign bezig. Skiën, yoga, golfen, koken, wandelen met de hond en kamperen/op vakantie gaan doe ik graag. Daarnaast hou ik me bezig met het verzamelen van leuke en bijzondere plekken in binnen- en buitenland. Hotspots om (nog) eens heen te gaan of anderen te voorzien van vakantietips. Mijn gevoel voor schoonheid en mooie dingen komt daar goed bij van pas. De hotspots voldoen aan mijn idee van het perfecte plaatje. Het doel is om daar ooit online nog iets mee te gaan doen!

Contact met Ester: 06 5512 8502 of ester@regioeffect.nl

Blijf op de hoogte van de laatste vacatures

Maak Job Search Agent