Inloggen

Freek de Bree

 Ik zet graag empowerment, rust, relativering en humor in tijdens gesprekken.

Freek de Bree

Adviseur

In mijn werkverleden heb ik verschillende functies en rollen gehad. Ik heb in de commerciële, zakelijke en sociale sector gewerkt. Ik ben medewerker, manager, teamleider en coördinator geweest. Binnen mijn werk ben ik gelukkig geweest en ongelukkig geweest. Nu achteraf kan ik zeggen dat iedere baan mij iets heeft gebracht in het leven en mij heeft doen groeien als mens. Ik ben dankbaar voor iedere werkervaring, die ik heb mogen ervaren.

In 2017 sloten de arbeidsomstandigheden niet aan op mijn kwaliteiten en behoeften. Ik heb toen hulp gekregen van een loopbaanadviseur. Iemand keek met mij mee naar Wie ben ik? Wat kan ik? Wat wil ik? Voor het eerste realiseerde ik mij dat ik kwaliteiten had en zelf keuzes kon maken. En realiseerde ik mij wie ik niet ben, wat ik niet kan en niet wil (ook zeer relevante informatie). Wat een ontdekking! Dit is precies wat ik wil doen: Ik wil mensen ondersteunen zoals ikzelf. Sympathieke hardwerkende mensen met kwaliteiten, die door omstandigheden en belemmeringen henzelf en hun eigen wensen kwijt zijn geraakt.

In mijn lopende carrière heb ik duizenden coaching- en ontwikkelgesprekken gevoerd. Kandidaten gaven mij terug zich gezien te voelen, weer hoop te voelen, geraakt te zijn, meer open te voelen. Ik zet graag empowerment, rust, relativering en humor in tijdens gesprekken. Ieder gesprek probeer ik in te gaan met de bereidheid tot leren. Die bereidheid tot leren verlang ik ook van een kandidaat. Ik maak contact. Ik luister, vraag door, confronteer, geef tips…maar uiteindelijk is het de kandidaat zelf die de deur uitloopt en ermee aan de slag moet. Mijn motto luidt ‘Even samen, om zelf verder te kunnen’. Mijn netwerk en het warme en grote netwerk van RegioEffect zet ik graag in ten behoeve van een kandidaat.

In mijn vrije tijd geniet ik van mijn vrouw, drie kinderen en twee honden. Mijn kwaliteit van leven is beter geworden door boswandelingen, boeken lezen, vrienden zien, koken, schrijven, mediteren, muziek luisteren en (arthouse) films kijken. 

Contact met Freek: 06 2538 4315 of freek@regioeffect.nl

Blijf op de hoogte van de laatste vacatures

Maak Job Search Agent