Inloggen

Hans Jansen

Mensen groeien vanuit hun wortels!

Hans Jansen

Adviseur / Associée

Bij het zoeken van een nieuwe uitdaging, een nieuwe werkomgeving, daar hoort ook bij het helder krijgen van jouw eigen drijfveren. Waar word je helemaal gelukkig van als je kiest voor het ondernemerschap of een baan in het bedrijfseven? Waar liggen je interesses en wat moet je zeker niet doen? Een nieuwe uitdaging is ook best spannend, je gaat nóg meer de reis verkennen van wie je zelf bent, wat is jouw ondernemers DNA? Waar zit jouw kracht, maar weet je ook waar jouw allergie en valkuilen zitten? 

Mijn ervaring heeft mij geleerd dat mensen pas echt groeien als het veilig is om het vertrouwde, of het bestaande los te laten. Waar een deur dicht gaat, daar gaat een nieuwe deur open, altijd! Dat vind ik mooi om te zien. Ik zie mensen in een transitie groeien wanneer ze meer energie bij zichzelf blootleggen. Mensen groeien niet als ze bezig zijn met het beschermen van posities en/of ego! 

Ben je toe aan zo'n ontdekkingsreis naar je eigen drijfveren en/of eigen wortels? Dan kan ik je helpen dit plaatje helder te krijgen. Mijn ervaring van 35 jaar ondernemerschap in combinatie met een studie naar leiderschapsstijlen kunnen hulpmiddelen zijn bij een goede keuze voor de toekomst. Dit alles moet uiteindelijk leiden tot een keuze waar jij gelukkig én succesvol van wordt. 

Contact met Hans: 06 53628256 of info@regioeffect.nl

Blijf op de hoogte van de laatste vacatures

Maak Job Search Agent