Inloggen

Jochem Schoemaker

Doen wat je leuk vindt en waar je goed in bent, is prio nummer 1

Jochem Schoemaker

Accountmanager Zorg & Welzijn 

Werk biedt zoveel meer dan alleen inkomsten. Het is onderdeel van je identiteit, geeft je eigenwaarde en in contact met collega’s een rijk sociaal leven. Daarom is het zo belangrijk dat je het naar je zin hebt op je plek. Dat je doet wat je leuk vindt en waar je goed in bent. Met RegioEffect bieden we je inzicht en vooruitzicht op al deze fronten. Dat is ontzettend waardevol voor kandidaten en daarom ben ik trots hier elke dag met ons team aan te werken.

Voor RegioEffect ben ik actief in het zorg- en welzijnsdomein. Een domein met verschillende uitdagingen op het gebied van mobiliteit en duurzame inzetbaarheid. Hier kunnen we echt van toegevoegde waarde zijn. Voorheen ben ik werkzaam geweest bij woningcorporaties. HR en duurzame inzetbaarheid maakten een groot deel uit van mijn werkzaamheden. Hier is mijn liefde voor dit vak verder gegroeid. Ik ben blij dat ik vanuit RegioEffect kan doen wat ik leuk vind en waar ik goed in ben.

Privé vind ik het leuk om op pad te gaan met mijn vrouw en drie kinderen, vrienden en familie. Dit wissel ik af met (het liefst lange afstanden) hardlopen. Zo zorg ik ervoor dat ik fit, energiek en scherp blijf.

Contact met Jochem: 06 5209 3158 of jochem@regioeffect.nl

Blijf op de hoogte van de laatste vacatures

Maak Job Search Agent