Inloggen

Judith de Wit

Waar sta je nu, en waar wil je naartoe?

Judith de Wit

Adviseur

Als trainer, coach en advviseur heb ik ruim 25 jaar ervaring in de arbeidsbemiddeling. Juist de diversiteit in arbeidsmobiliteit maakt het voor mij steeds weerr een uitdaging om ervoor te zorgen dat talenten op de juiste plek terecht komen.

Ik vind het belangrijk om kandidaten voor te bereiden op de vraag van morgen. Ontwikkelingen op de arbeidsmarkt volgen elkaar snel op. Juist die diversiteit in arbeidsmobiliteit vind ik erg leuk. Of het nu gaat over loopbaanoriëntatie, jobsearch, collegiale uit- en inlening of re-integratie in het 2e spoor, bij RegioEffect vind je dat allemaal onder één dak.

Mijn uitgangspunt is altijd hetzelfde: "Waar sta je nu en waar wil je naartoe?" Mijn doel daarbij is het duurzaam plaatsen van mensen in banen voor langere duur.

Bij RegioEffect creëren we gunstige voorwaarden voor de mobiliteit van werk naar werk. In mijn rol als loopbaanadviseur help ik mensen over een eventuele drrempel.

Toe ik bij RegioEffectt begon merkte ik dat de kracht vooral zit bij het gezamenlijk staan voor het resultaat. De persoonlijke benaderring, het meedenken in oplossingen en staan voor wat je zegt maakt RegioEffect onderscheidend van anderen.

De no-nonsens en praktische behadering, daar hou ik van. Ik ben nuchter en resultaatgericht en zorg voor een goede werk- privé balans. Als moeder van 2 opgroeiende pubers heb ik mijn hnanden vol. Ik leer ze zelfstandigheid en onafhanelijkheid. Natuurlijk is het ook belangrijk om te ontspannen. Ik wandel graag in de natuur en repeteer iedere woensdagavond bijj een muziekvereniging.

 

Contact met Judith: 06 3738 2606 of judith@regioeffect.nl

Blijf op de hoogte van de laatste vacatures

Maak Job Search Agent