Inloggen

Lucie van Boom

Ik vind het belangrijk dat mensen met plezier naar hun werk gaan. 

Lucie van Boom

Adviseur

Het blijft voor mij uitdagend en boeiend om mensen te begeleiden bij het nemen van een passende en haalbare volgende stap binnen hun loopbaan. Ieder mens is anders en ieder mens heeft zijn eigen loopbaanvraag, waardoor ieder traject om een eigen aanpak vraagt. 

Maatwerk en mensenwerk staan dan ook centraal in mijn aanpak. Kortom: doen wat er gedaan moet worden, zodat werken weer energie, plezier en voldoening oplevert en de (nieuwe) werkgever kan bouwen op een vitale medewerker. 

Bij Regioeffect kan ik met mensen de diepte in en helder krijgen wat een passende en haalbare stap in hun loopbaan is. Maar ik kan er, door ons uitgebreide netwerk en door actieve jobsearch, ook voor zorgen dat mensen de stap daadwerkelijk kunnen maken. Het concept van intercollegiale doorlening zie ik daarbij absoluut als meerwaarde en spreekt zowel werknemers als werkgevers aan. Tenslotte vind ik dat er heel goed gezorgd wordt voor de kandidaten bij RegioEffect. We trekken alles uit de kast om mensen te bieden wat ze nodig hebben. Het gaat hier echt om de mens achter de kandidaat.

In mijn vrije tijd breng ik graag mijn tijd door met familie en vrienden. Daarnaast zoek ik graag de buitenlucht op door te roeien, te zeilen en te wandelen. 

Contact met Lucie: 06 8306 1313 of Lucie@regioeffect.nl

Blijf op de hoogte van de laatste vacatures

Maak Job Search Agent