Inloggen

Monique Voorn

Volg je hart, want het klopt! Met die overtuiging wil ik graag bijdragen aan het geluk en plezier van mensen in hun werkzame leven.

Monique Voorn

Adviseur

In mijn werk als loopbaanadviseur luister ik vooral oprecht en zonder oordeel naar de ander. Hierdoor weet ik echt contact te maken en een sfeer van veiligheid en vertrouwen neer te zetten. Door mijn inlevingsvermogen, rake vragen en de confrontatie waar nodig haal ik het onvermoede bij mensen naar boven. Dit levert een scherp persoonsprofiel op, een goede basis om de vertaalslag te maken naar passende mogelijkheden op de arbeidsmarkt. Juist doordat mensen die stip op de horizon goed helder krijgen, ontstaat er ruimte en vertrouwen om daadwerkelijk stappen te zetten. Mijn analytisch vermogen, creativiteit en praktische insteek zorgen voor realistische acties die echt aanhaken bij de ander. Humor is hierbij voor mij een belangrijk hulpbron. Ik daag mensen uit om het beste uit zichzelf te halen, zodat ze met vertrouwen en een beetje lef gericht actie ondernemen in de gewenste richting en zo hun kansen op succes vergroten.

De mensen die ik begeleid vertel ik vaak dat ik zelf ook een andere richting aan mijn loopbaan heb gegeven door een loopbaanonderzoek. Ik weet nog goed dat die loopbaanadviseur aan mij vroeg ‘welk werk zou je graag willen doen?’ waarop ik spontaan zei: Dat wat jij doet! Juist doordat ik dit zo scherp voor ogen kreeg, heb ik door de jaren heen gericht stappen kunnen zetten om mijn ambitie waar te maken. Inmiddels heb ik al veel mooie mensen mogen ontmoeten en begeleiden in hun loopbaan en met succes. Daar ben ik heel trots op.

Bij RegioEffect leveren we maatwerk door een persoonlijke benadering. We zijn een klein team met een grote betrokkenheid. We versterken elkaar en doen het echt samen. Dat vind ik gaaf. En wat dacht je van ons enorme warme netwerk? Een netwerkwerkgesprek, werkervaringsplaats, tijdelijke opdracht en alle vacatures bieden mensen perspectief om zelf stappen te ondernemen.

Naast mijn werk geniet ik van de ‘kleine’ dingen samen met mijn mannen, waarvan twee zonen. Ik vind het heerlijk om te wandelen of een eind te fietsen op mijn sportfietsje in het mooie Groesbeek en omgeving. In de natuur kom ik echt tot rust. Daarnaast vind ik lezen ook heel fijn. 

Contact met Monique: 06 4819 6935 of moniquevoorn@regioeffect.nl

Blijf op de hoogte van de laatste vacatures

Maak Job Search Agent