Inloggen

APPA begeleiding: horizonverbreding voor voormalig bestuurders.

Ons APPA programma is er voor voormalig bestuurders die aan de slag willen binnen overheid, onderwijs of zorg & welzijn. Tot op heden zijn al onze begeleidingen succesvol gebleken! Zie ook het appaplein en het filmpje van RegioEffect over de APPA begeleiding.

Wat kenmerkt een APPA-traject bij RegioEffect?

Kenmerkend zijn: persoonlijk profiel door vertalen naar zoekprofiel. Door ons warme netwerk de juiste ingangen creëren, denkend buiten bestaande kaders, no-nonsense houding, sparingpartner op niveau. Lees hier het verhaal van Ellen Mulder.

Wat is het belangrijkste element in onze APPA begeleiding?

Succesvolle begeleiding: plaatsingspercentage van 90% in combi met begeleiding waardoor de wethouder in zijn/haar kracht blijft en de vele mogelijkheden ontdekt die er voor hem/haar zijn.

We starten met het inzetten van de ME scan, deze scan brengt heel mooi in kaart wat de voormalig bestuurder brengt. Oftewel waar zit de natuurlijke kracht en waar zit de kwetsbare kracht. Vervolgens verbinden we dit aan een positie binnen de overheid, het onderwijs of zorg en welzijn. Dit kan ook een interim positie zijn.

Voor meer informatie neem je contact op met Monique van Wagenberg.

Gegevens Monique

80%
Geslaagde uitplaatsingen
250+
Organisaties waar we actief zijn
8.3
Onze klanten beoordelen ons met een

Blijf op de hoogte van de laatste vacatures

Maak Job Search Agent