Inloggen

Het begint bij jou

Iedereen heeft een eigen persoonsprofiel. Vaak weet je van jezelf wel waar je goed in bent en waar je minder goed in bent. Maar je kunt ook dingen waarvan je nu misschien nog niet weet dat je ze kunt. Want op het moment dat je het nooit hebt geleerd of nooit hebt mogen doen, kun je het ook niet in de praktijk brengen.

Wie ben jij?

Afhankelijk van de vraag gaan we samen met jou aan de slag in de vorm van loopbaanbegeleiding, jobsearch, ondernemersbegeleiding, bestuurdersbegeleiding, 2e spoorbegeleiding of arbeidsmarktbemiddeling. In alle gevallen begint dit met het bepalen van jouw persoonsprofiel.

Om erachter te komen hoe jij als persoon bent en welke beroepen of werkzaamheden bij jou passen, gebruiken wij diverse loopbaaninstrumenten. Deze brengen jouw persoonsprofiel in kaart: wie ben jij als persoon. En welke beroepsprofielen passen bij jou? Vervolgens werken we er naartoe dat je uiteindelijk gaat doen wat aansluit bij jouw profiel en beroepsgroep. Bij je huidige werkgever of ergens anders.

Wil jij ondernemer worden? Dan doorloop je onder begeleiding van een ondernemer het ondernemersprogramma. Op deze wijze hebben we al veel mensen begeleid in het opzetten van een eigen bedrijf.

Voor de bestuurdersbegeleiding (APPA begeleiding) hebben wij onze sporen verdiend doordat we zeer succesvol zijn in het hervinden van nieuw werk. Lees het ervaringsverhaal van voormalig wethouder Ellen.

Voor de 2e spoor begeleiding hebben we een aanpak ontwikkeld die zichzelf kenmerkt door het realiseren van daadwerkelijk nieuw perspectief voor de medewerker. We doorlopen een aantal stappen die ertoe leiden dat de medewerker zo snel mogelijk aan het werk is, de schadelast wordt beperkt, loonsancties worden voorkomen en de afspraken duidelijk zijn vastgelegd.

Maatwerk is ons uitgangspunt

Deze persoonlijke benadering zit in ons DNA. Wij willen je graag persoonlijk leren kennen. Dit houdt ook in dat je af en toe uit je comfortzone moet komen. Dat is niet altijd prettig, maar zorgt wel voor persoonlijke groei!

“Mensen weten in essentie vaak wel wat hun persoonsprofiel is.
Ze lopen vast als ze teveel moeten doen wat minder in hun werkvermogen ligt.”

Hieronder volgt een overzicht van onze meest gebruikte loopbaaninstrumenten.

  • Insights Discovery
  • 360 Graden Feedback
  • Loopbaan Verkenner
  • Employabilitycheck
  • Werkenergie analyse
  • Capability Methode
  • ODC-meting

Meer weten?

Voor meer informatie over onze mogelijkheden voor loopbaanbegeleiding, ondernemersbegeleiding, jobsearch, 2e spoorbegeleiding of arbeidsbemiddeling neem je contact op met Ilse Bieleveldt.

Neem contact op

Blijf op de hoogte van de laatste vacatures

Maak Job Search Agent