Inloggen

Onze diensten

Onze diensten richten zich op medewerkers en organisaties in het (semi-)publieke domein, het onderwijs en zorg en welzijn. Onze focus is om de verschillende domeinen met elkaar te verbinden. Zodat medewerkers ook ervaring kunnen opdoen in een andere werkomgeving. Binnen deze domeinen werken wij vanuit drie pijlers: het Duurzaam Inzetbaarheidscontract, collegiale doorlening en loopbaanbegeleiding.

Duurzame Inzetbaarheid

Wij richten ons op mobiliteit met ons Duurzaam Inzetbaarheidscontract als centrale dienst. Dit houdt in dat wij medewerkers van werk naar werk begeleiden door middel van contractovername. Hierbij kom je in dienst van RegioEffect met behoud van je huidige arbeidsvoorwaarden inclusief ABP-pensioen.

Lees meer

Loopbaanbegeleiding

Wij helpen kandidaten met loopbaanbegeleiding en we bieden jobsearch en arbeidsmarktbemiddeling. Deze begeleiding is vaak onderdeel van onze van-werk-naar-werk trajecten maar kan ook los worden aangeboden.

Lees meer

RegioEffect Management-mentor

Ben jij een jonge manager? Of wil je dat worden? En werk je in de zorg, de sector welzijn, de publieke sector of het onderwijs? En wil je jouw leidinggevende kwaliteiten verder ontwikkelen? Dan kun je vanaf april dit jaar (2024) bij RegioEffect de hulp inroepen van een op jouw werkveld ervaren Management Mentor.   

Lees meer

Collegiale doorlening

Met het verbinden van onder- en overcapaciteit ga je als medewerker een tijdelijk project uitvoeren bij een andere organisatie. Meestal bij een organisatie in een ander domein dan je huidige werkgever. Op deze manier kun je kijken of een nieuw werkveld of een andere functie bij je past, zonder meteen je functie bij je huidige werkgever op te zeggen. 

Lees meer

Van Werk Naar Werk Traject

Bij een organisatieontwikkeling kan het zijn dat er voor iemand geen plek is in de 'nieuwe' organisatie. De kandidaat in kwestie wil/moet dan op zoek naar ander werk. Dit traject helpt je bij het vinden van een andere baan. 

Lees meer

 

Appa begeleiding

Ben of was je wethouder, burgemeester of een andere bestuurder binnen de overheid? Dan kunnen wij jou met onze APPA-begeleiding helpen jouw inmiddels rijke werkervaring en kwaliteiten elders in te zetten. In een nieuwe baan of misschien wel als zelfstandig ondernemer! Tot op heden waren al onze begeleidingen succesvol. 

Lees meer

 

YoungEffect

Dit is jouw kans om bij te dragen aan actuele maatschappelijke vraagstukken. In twee jaar tijd ga je ervaring opdoen bij de overheid, in het onderwijs en bij zorg- en welzijnsorganisaties. We stomen je klaar voor een een mooie vervolg functie binnen overheid, onderwijs of zorg en welzijn.

Lees meer

RegioEffect Academie

Alles wat wij doen is gericht op duurzame inzetbaarheid en employability van jou in je werkende leven. Hier hoort ook werkvermogen bij.

Lees meer

RuimtelijkEffect

Voor de vijf werkgevers gemeente ‘s-Hertogenbosch, Maashorst, Meierijstad, Oss en Omgevingsdienst Brabant Noord (ODBN) hebben wij het RuimtelijkEffect ontwikkeld. Dit wervingsprogramma is in het leven geroepen naar aanleiding van de huidige krapte op de arbeidsmarkt binnen het ruimtelijk domein. Werkgevers in het ruimtelijk domein kampen hierdoor met een tekort aan werknemers. RegioEffect is ingezet om deze krapte op te vullen en ziet ruimte voor kansen.

Lees meer

Blijf op de hoogte van de laatste vacatures

Maak Job Search Agent