Inloggen

Onze diensten

Onze diensten richten zich op medewerkers en organisaties in het (semi-)publieke domein, het onderwijs en zorg en welzijn. Onze focus is om de verschillende domeinen met elkaar te verbinden. Zodat medewerkers ook ervaring kunnen opdoen in een andere werkomgeving. Binnen deze domeinen werken wij vanuit drie pijlers: het Duurzaam Inzetbaarheidscontract, het verbinden van onder- en overcapaciteit en loopbaanbegeleiding.

Duurzaam Inzetbaarheidscontract

Wij richten ons op mobiliteit met ons Duurzaam Inzetbaarheidscontract als centrale dienst. Dit houdt in dat wij medewerkers van werk naar werk begeleiden door middel van contractovername. Hierbij kom je in dienst van RegioEffect met behoud van je huidige arbeidsvoorwaarden inclusief ABP-pensioen.

Lees meer

Verbinden van onder- en overcapaciteit

Wij vullen capaciteitsbehoeften in en voorzien in interim-oplossingen. Dit doen we bijvoorbeeld door collegiale doorlening of het inzetten van interim-medewerkers (zowel detachering als ZZP). Een leuke en leerzame ervaring voor beide partijen. Voor werkgevers de ideale kans om (tijdelijke) vacatures in laten invullen zonder direct iemand in dienst te nemen.

Lees meer

Loopbaanbegeleiding

Wij helpen kandidaten met loopbaanbegeleiding en we bieden jobsearch en arbeidsmarktbemiddeling. Deze begeleiding is vaak onderdeel van onze van-werk-naar-werk trajecten maar kan ook los worden aangeboden.

Lees meer

Bestuurders

Voor ex-bestuurders bieden we bestuurdersbegeleiding aan. Ons plaatsingspercentage hierin is 80%.

Blijf op de hoogte van de laatste vacatures

Maak Job Search Agent