Inloggen

Duurzame Inzetbaarheid - Met zekerheid en geborgenheid

Kijk je uit naar ander werk, elders, maar vind je het te lastig om daar vanuit jouw huidige baan over na te denken? Over jouw wensen, kwaliteiten, talenten en jouw toekomst? Heb je daar meer tijd en mentale ruimte voor nodig?
Dan kan het verstandig zijn jouw huidige baan op te zeggen, maar misschien wil je jouw dienstverband nog niet opgeven. Dan kan ons Duurzaam Inzetbaarheidscontract interessant zijn voor jou!

Het Duurzaam Inzetbaarheidscontract is de overkoepelende naam van onze mobiliteitstrajecten waarin wij medewerkers naar ander werk begeleiden, met behoud van hun primaire arbeidsvoorwaarden. Inclusief volledig salaris, pensioenopbouw en een op maat gemaakte begeleiding. 
Tijdens dit dienstverband doorloop je een loopbaanprogramma dat jouw arbeidsmarktwaarde vergroot en jou sneller bij een nieuwe leuke baan brengt. Tevens krijg je de mogelijkheid om tijdelijke opdrachten te doen.

 

 

Ook voor werkgevers interessant
Als werkgever word je met een Duurzaam Inzetbaarheidscontract volledig ontlast. Wij nemen het dienstverband compleet over, inclusief ABP-opbouw, en de medewerker wordt gericht begeleid.

Meer weten?
Meer weten over het Duurzaam Inzetbaarheidscontract? Lees dan de verhalen over mensen die bij ons in zo’n traject hebben gezeten. En/of, nog beter: neem gewoon contact op met onze accountmanager Bram van Glabbeek: bram@regioeffect.nl, telefoon 06 5159 2700.

Neem contact op

Blijf op de hoogte van de laatste vacatures

Maak Job Search Agent