Inloggen

YoungEffect

Een traineeprogramma met maatschappelijke impact
 

Ben je pas afgestudeerd en wil je een vliegende start met je loopbaan maken? En ervaring opdoen bij meerdere opdrachtgevers binnen de overheid, in het onderwijs en bij zorg- en welzijnsorganisaties? Dan zou je zeker het traineeschap YoungEffect moeten overwegen!

Daarin ga je als trainee vier dagen in de week aan de slag bij een opdrachtgever, die we samen kiezen, uitgaande van jouw studierichting en wensen. Om de week werk je met hulp van een coach aan jouw persoonlijke ontwikkeling.
We zoeken voor dit trainingsprogramma vooral allround-kandidaten, zowel in belangstelling als kwaliteiten.

Dè kans

Het is dè kans om bij te dragen aan de oplossing van actuele maatschappelijke vraagstukken. Bovendien kom je met  jouw werk, de samenwerking met anderen, trainingen en intervisie (nog) beter te weten wie je bent, wat je kunt en wat je wilt. 
 

Je ervaart als trainee wat jouw kwaliteiten zijn en welke organisatie, cultuur en functie het beste bij jou passen. We begeleiden je on the job en bieden een opleidingsprogramma met trainingen en workshops gericht op jouw persoonlijke ontwikkeling.
 

Zo stomen we je klaar voor een perfecte doorstart van jouw loopbaan.
 

App, bel of mail!
Belangstelling? Dan komen we graag met jou in contact! App, mail of bel met onze recruiter Mareen Medema: mareen@regioeffect.nl, telefooon 06 2811 5693.

 

Werkgevers
Steeds meer werkgevers ervaren problemen bij het werven van goede mensen. Geldt dat ook voor jullie? Dan kan het aantrekken van jong talent heel interessante zijn. Zij brengen niet alleen arbeidscapaciteit en kwaliteit in, maar dragen ook bij aan verjonging van jullie organisatie. Een frisse wind.


Wij van RegioEffect zoeken goede bij jullie passende kandidaten en dragen bij aan hun coaching. Na zijn/haar traineeschap kunnen jullie jullie trainee zonder wervingskosten als nieuwe medewerker aannemen.


Belangstelling? Bel dan onze accountmanager / directeur Monique van Wagenberg: telefoon 06 1361 1699.

 

 

Blijf op de hoogte van de laatste vacatures

Maak Job Search Agent