Inloggen

Bekijk onze professionals

 

Onze Professional Prem Jaddoe

RegioEffect heeft een ervaren roostermaker beschikbaar. Prem Jaddoe, woonachtig in Den Bosch | Noord-Brabant.

Prem is fulltime inzetbaar als roostermaker/ planner. Reisafstand in overleg.

Maak kennis met Prem:

“Als roostermaker signaleer ik problemen, wat beter kan en welke mogelijkheden er zijn. Vervolgens leg ik de wensen en behoeften naast elkaar, leg verbanden en breng de vraag en het aanbod bij elkaar om uiteindelijk tot de best passende oplossing te komen. Om tot ideeën te komen, zoek ik graag zaken uit, verzamel ik informatie en leg dan de voor- en nadelen naast elkaar om een gedegen advies te geven. Mijn aanpak is praktisch en doortastend. Wat mij energie geeft is om mensen te helpen door op een motiverende en rustige wijze kennis over te brengen daar waar ik kennis van heb. Enerzijds houd ik van afwisseling in mijn werk en anderzijds vind ik het een uitdaging om mij vast te bijten tot ik een oplossing gevonden heb. Privé ben ik het liefst creatief met mijn handen bezig en het geeft mij voldoening als ik iets zie ontstaan. Dit proces geeft mij rust waardoor ik me beter kan focussen."

Voor meer informatie over Prem neem je contact op met Bram van Glabbeek.

Neem contact op met Bram

Onze Professional Johan Brunt

RegioEffect heeft een ervaren landbouwkundige beschikbaar, met ervaring als veldwerker/veldwerkbegeleider. Johan Brunt, woonachtig in Wageningen | Gelderland.

Johan is fulltime inzetbaar als veldwerker. Reisafstand in overleg.

Maak kennis met Johan:

“Als veldwerk begeleider ben ik het best te typeren als een zelfstandig hardwerkende en betrouwbare werknemer met oog voor detail. Daarnaast heb ik een groot verantwoordelijkheidsgevoel. De kwaliteit van het werk staat voorop en dat wordt hierdoor gewaarborgd. Ik heb vroeger zelf met de boor en meetapparatuur in de Hollandse klei gestaan en nu vind ik het interessant om het veldwerk voor te bereiden en te begeleiden. Mijn gedegen voorbereiding zorgt ervoor dat andere medewerkers hun werk zo goed en gemakkelijk mogelijk kunnen doen. Ik ga accuraat om met speciale verzoeken van de klanten en vind voldoening in het zo snel en correct mogelijk afhandelen hiervan. Daarnaast ben ik gewend om in vertrouwelijkheid te werken. Mijn ideaal is een functie waar ik binnen- en buitenwerken kan combineren. Het gaat dan voornamelijk om inspectiewerk, monsterneming, auditeren en mijn liefde voor taal zet ik graag in voor het schrijven van werkinstructies en rapportages."

Voor meer informatie over Johan neem je contact op met Bram van Glabbeek.

Neem contact op met Bram

Onze Professional Erik Mulder

RegioEffect heeft een ervaren Juridisch adviseur/ medewerker Natuurbeschermingswet beschikbaar. Erik Mulder, woonachtig in Duiven | Gelderland.

Erik is 20-24 uur per week beschikbaar. Reisafstand in overleg.

Maak kennis met Erik:

“Ik heb een levenslange belangstelling voor wat groeit en bloeit en wil nu, met mijn kennis en ervaring als juridisch adviseur, mijn verdere juridische loopbaan voortzetten voor de natuur. Ik ben daarom mijn juridische kennis (Natuurbescherming, AWB en WABO) aan het opfrissen en aan het uitbreiden. Inmiddels heb ik het eerste jaar van de studie Bos- en Natuurbeheer aan de Hogeschool Van Hall Larenstein afgerond. Ik ben oprecht en combineer geduld en rust met enthousiasme en humor. Zo werk ik aan een goede relatie met mijn collega’s en wordt mijn mening gewaardeerd, ook als die kritisch is. Door hoofd- en bijzaken goed te scheiden kom ik snel tot de kern van de zaak en zie ik of zaken concreet en zinvol zijn. Ook bekijk ik of vragen op te delen zijn in deelvragen om zo efficiënt tot een goede oplossing te komen. Ik bereid me graag goed voor en heb aandacht voor details. Het best kom ik tot mijn recht in een zelfstandige rol binnen een team waarin mijn belangstelling voor de natuur gedeeld wordt."

Voor meer informatie over Erik neem je contact op met Bram van Glabbeek.

Neem contact op met Bram

Onze Professional Jacqueline Linders

RegioEffect heeft een ervaren secretaresse/ project assistent beschikbaar. Jacqueline Linders, woonachtig in Venray | Limburg.

Jacqueline is 36 uur per week beschikbaar. Reisafstand in overleg.

Maak kennis met Jacqueline:

“Ik heb ruime ervaring binnen gemeentelijke bestuurlijke omgevingen, gestart als managementassistent en doorgegroeid naar projectondersteuner/office manager. Bij mijn laatste baan was ik projectondersteuner bij een samenwerkingsverband van 7 gemeenten. Daar heb ik mij met name beziggehouden met het ondersteunen en adviseren van de directeur op het vlak van bedrijfsvoering alsmede op het vlak van planning, kwaliteit en informatie. Daarnaast was ik verantwoordelijk voor het opstellen van de bestuurlijke jaarplanning, het voorbereiden van vergaderingen en de voortgang bewaken van gemaakte afspraken. Ook organiseer ik graag bijeenkomsten en informatieavonden met interne en externe partijen en fungeer ik als aanspreekpunt. Als project assistent ben ik met name goed in overzicht houden en structuur aanbrengen. Ik voel mij verantwoordelijk en ben integer. Ik ben iemand die graag meedenkt en daarin ook kritisch durft te zijn. Binnen het project zorg ik ervoor dat alles op rolletjes loopt."

Voor meer informatie over Jacqueline neem je contact op met Bram van Glabbeek.

Neem contact op met Bram

Onze Professional René Roth

RegioEffect heeft een ervaren beheerder /conciërge beschikbaar. René Roth, woonachtig in Doetinchem | Gelderland. 

René is 32 uur per week beschikbaar. Reisafstand in overleg.

Maak kennis met René:

“Als conciërge of beheerder zet ik signalerende behoeftes om naar concrete acties. Ik ben graag zichtbaar, benaderbaar en betrokken en ben goed op de hoogte wat er speelt binnen een organisatie en de regionale samenleving. Door het gesprek aan te gaan, goed te luisteren en de juiste vragen te stellen signaleer ik eventuele problemen. Door mijn open houding en niet snel een oordeel te hebben stellen anderen zich makkelijk bij mij open waardoor er een wederzijds vertrouwen ontstaat. Ik help de ander (kleine) stappen vooruit te zetten, problemen op te lossen en indien nodig de situatie bij een professional neer te leggen. Ik ben graag in beweging, actiegericht en heb twee rechterhanden. Het leveren van maatwerk, praktische aanpak en het uitspreken van verwachtingen doe ik van nature."

Voor meer informatie over René neem je contact op met Bram van Glabbeek.

Neem contact op met Bram

Blijf op de hoogte van de laatste vacatures

Maak Job Search Agent