Inloggen

Bekijk onze professionals

 

Onze Professional Heidrun Browarzik

RegioEffect heeft een ervaren professional beschikbaar. Heidrun Browarzik, woonachtig in Helmond | Noord-Brabant.

Heidrun is inzetbaar voor 20- 24 uur per week in de branches overheid, onderwijs of zorg. Reisafstand kan in overleg.

Maak kennis met Heidrun:
“Mijn flexibiliteit laat mij makkelijk schakelen en inspelen op veranderende omstandigheden. Door te luisteren en waar te nemen kan ik me goed inleven in anderen, zonder snel te oordelen. Zo krijg ik een helder beeld van de situatie en mijn rustige uitstraling zorgt voor openheid in gesprekken. Ik bekijk dingen van meerdere kanten, ga op zoek naar relevante informatie, leg verbanden en overzie de consequenties van handelingen en keuzes. Belangrijk vind ik zaken grondig te overdenken. Mijn pragmatische instelling helpt mij om tot oplossingen te komen, waarbij ik open sta voor suggesties van anderen. Door mijn relativerende kijk op dingen ben ik een evenwichtige factor binnen het team. Het best kom ik tot mijn recht in een functie waar ik iets kan betekenen voor de maatschappij en mijn vaardigheid onderzoekend en analyserend te werk te gaan in kan zetten. Afwisseling in het werk geeft mij extra energie. Alhoewel ik het fijn vind mijn taken zelfstandig uit te voeren werk ik graag in teamverband om zo samen tot een nog beter resultaat te komen."

Voor meer informatie over Heidrun neem je contact op met Ilse Bieleveldt.

Neem contact op met Ilse

Onze Professional Bert Matthijssen

RegioEffect heeft een ervaren beleidsadviseur cultuur beschikbaar. Bert Matthijssen, woonachtig regio Tilburg | Noord-Brabant.

Bert is 28 uur inzetbaar binnen de overheid, onderwijs of cultuursector als bijvoorbeeld beleidsadviseur kunst en cultuur of als directeur van een cultureel centrum. Reisafstand in overleg.

Maak kennis met Bert:
“Ik ben een enthousiast en inhoudelijk gedreven persoon die goed in staat is om mensen bij elkaar te brengen, te luisteren en ieders beweegredenen  boven tafel te krijgen. Ik geef graag coachend leiding en ik ben in het bezit van een uitstekend analytisch vermogen. Ik ben collegiaal en empathisch maar ik hou daarnaast van ‘doorpakken’. Altijd op zoek naar nieuwe ideeën en ik treed daarom graag in contact met mensen uit andere disciplines. Dat ‘schuurt’ soms maar blijkt vaak een vruchtbare bodem voor vernieuwing."

Voor meer informatie over Bert neem je contact op met Bram van Glabbeek.

Neem contact op met Bram

 

Blijf op de hoogte van de laatste vacatures

Maak Job Search Agent