Inloggen

Bekijk onze professionals

 

Onze Professional Joost van der Heijden

RegioEffect heeft een Wijkregisseur beschikbaar. Joost van der Heijden, woonachtig Boxtel | Noord Brabant.

Joost is fulltime inzetbaar binnen het publieke domein als bijvoorbeeld wijkregisseur of buurtadviseur (wijkmakelaar). Reisafstand in overleg.

Maak kennis met Joost:

“Mijn naam is Joost van der Heijden en ik ben 46 jaar. Ik heb mij ontwikkeld tot een persoon die makkelijk ingangen vindt door mijn open houding en mijn luisterend oor. Het is mijn kwaliteit om openingen te zien waar anderen vastlopen en dit ook te vertalen naar gewenste oplossingen (ook wanneer deze onbereikbaar lijken). Momenteel doe ik tijdelijk ervaring op bij de gemeente Meierijstad als Buurtadviseur / Wijkmakelaar, maar zoek hierin een structurele baan. Het is voor mij een drijfveer om van betekenis te kunnen zijn voor anderen waarbij woon- en leefgenot een belangrijke pijler zijn. Ik geniet ervan om aan een samenleving te werken waarin iedereen zijn plek vindt en zich prettig voelt. Na mijn opleiding Sociaal Pedagogische Hulpverlening ben ik de afgelopen 23 jaar werkzaam geweest voor Koraal in diverse functies. Daar werd ik een manus van alles genoemd en daar vaar ik goed bij. Ik werk met en voor mensen om in gezamenlijkheid de gestelde doelen te kunnen bereiken. In mij vindt u iemand die gedreven is, relaties op kan bouwen en mensen tot elkaar kan brengen. Beleid maken, uitvoeren en vertalen naar anderen is mij niet vreemd. Ook zie ik het grote geheel en houd ik een helikopterview als de situatie hectisch is."

Voor meer informatie over Joost neem je contact op met Bram van Glabbeek.

Neem contact op met Bram

 

Onze Professional Michel Wilms

RegioEffect heeft een Applicatiebeheerder | Functioneel beheerder met financiële kennis beschikbaar. Michel Wilms, woonachtig Venray | Limburg.

Michel is fulltime inzetbaar binnen het Publiek Domein en Woningcorporaties. Reisafstand in overleg.

Maak kennis met Michel:

“Mijn naam is Michel Wilms en ik ben 51 jaar. Ik ben een gezellige, collegiale collega die van een grapje houdt. Ik ben geïnteresseerd in wat collega’s bezig houdt en heb een betrokken houding met veel begrip. Samen met mijn collega’s bijt ik me graag vast in vraagstukken en wil ik hier alles van weten. Hierbij maak ik gebruik van mijn sterke analytische vermogen, ik geef niet op en wil de beste oplossing vinden. Mijn kennis zit voornamelijk op het financiële vlak en systeembeheer. Door deze ervaring ben ik de perfecte vertaler van (financiële) processen naar ICT. Door een verbinder te zijn tussen gebruikers, team applicatiebeheer en leveranciers weet ik de wensen vanuit de organisatie goed om te zetten naar inrichting van betreffende software. Ik ben een luisterend oor die door vraagstelling en het winnen van vertrouwen een fijne teamspeler is en weet wat er speelt. Het zoeken naar vernieuwingen is echt een drijfveer van me, hoe doen we het nu, hoe zou het anders kunnen. Hierbij staat de gebruiker op 1, deze moet baat hebben bij de vernieuwingen. Mijn ruime ervaring op financieel en ICT gebied zet ik graag in bij een maatschappelijk georiënteerde organisatie. Bij voorkeur werk ik 36 uren per week, liefst in een hybride werkvorm, en de reisafstand kan in overleg."

Voor meer informatie over Michel neem je contact op met Bram van Glabbeek.

Neem contact op met Bram

 

Jolanda Kusters

RegioEffect heeft een Activiteitenbegeleider | Consulent Inburgering beschikbaar. Jolanda Kusters, woonachtig Gennep, Limburg.

Jolanda is beschikbaar voor 8- 20 uur per week binnen het Publiek Domein, Onderwijs en Zorg & Welzijn. Reisafstand kan in overleg. 

Maak kennis met Jolanda: 

“Mijn naam is Jolanda, 53 jaar jong en ik heb lange tijd als bestuurssecretaresse gewerkt. Afgelopen periode ben ik er, door het doen van veel vrijwilligerswerk, achter gekomen dat het roer om gaat. Ik ga het verschil maken voor mensen die moeilijker door het leven gaan. 
Mijn kracht zit er in hen op weg te helpen, te begeleiden en aan te sturen naar zelfstandig functioneren in het dagelijks leven. Niet kijken naar wat niet kan, maar kijken naar wat wél kan. Geen problemen, maar mogelijkheden zien en deze ten volle benutten. Het is voor mij een uitdaging de zelfredzaamheid en weerbaarheid van hulpbehoevenden te vergroten op het gebied van wonen, leven en werken. Als ik hun welbevinden kan vergroten, door bv. “de vraag achter de vraag” te achterhalen, gaat mijn vuurtje branden. En, mocht het lerend vermogen van de hulpbehoevende “op” zijn, hen dan toch op zijn minst geluksmomenten bezorgen. Je kunt me inzetten bij o.a. mensen met Niet Aangeboren Hersenletsel, statushouders, dementerende ouderen, bijstandsmoeders, gedetineerden of verslaafden. Zij zullen zich door mij geholpen, gewaardeerd en respectvol behandeld voelen.
Ik ben een aanpakker én een doorpakker. En ik zal altijd doen wat ik zeg, en zeggen wat ik doe. Het beste gedij ik bij afwisseling in werkzaamheden en zelfs op verschillende locaties is geen probleem."

Voor meer informatie over Jolanda neem je contact op met Bram van Glabbeek.

Neem contact op met Bram

 

Fleur van Heel

RegioEffect heeft een Zorgcoördinator | Sociaal werker beschikbaar. Fleur van Heel, woonachtig Breda, Noord Brabant. 

Fleur is 30 uur per week (voorkeur voor 5x6) inzetbaar binnen het Publiek Domein en Zorg & Welzijn. Reisafstand in overleg.

Maak kennis met Fleur:

“Mijn naam is Fleur van Heel en ik ben 50 jaar. Ik ben iemand met ruime ervaring in zowel de (uitvoerende) zorg, het sociale domein en bij de WLZ (Wet Langdurige Zorg). Wat ik belangrijk vind is om bij de klant de vraag achter de vraag te ontdekken. Soms lukt dat snel, soms ligt dat verborgen. Ik ben eerlijk, oprecht, empathisch, luister graag écht en beïnvloed de sfeer op een positieve manier. Ook structureer en organiseer ik graag om samen tot een overzicht en oplossing te komen. “What you see is what you get!” Zo heb ik bijvoorbeeld in de covid-tijd bedacht dat we als team contact bleven houden door dagelijks een “teamvergadering” open te stellen waardoor we elkaar konden zien en de “over de schouder” vragen konden stellen. Maar ook samen een kopje koffie konden drinken en niet het gevoel van werken op een eiland te ervaren. Het leuke van het werk in welzijn, zorg en het sociale domein is dat hulpvragen puzzeltjes zijn en dát is wat ik graag doe. Denk hierbij aan functies als zorgcoördinator, sociaal werker en vergelijkbare functies. ‘Wat is er écht nodig en waar kunnen we dat halen of hoe gaan we dat oplossen?’ Door mijn jaren ervaring, zowel qua werk als mijn eigen ervaring van mantelzorger kan ik me goed inleven in situaties waar een ander zich mogelijk gevangen in voelt. Ik sta open voor nieuwe uitdagingen en tegelijkertijd zou ik ook graag mijn opgebouwde werkervaringen inzetten. Graag bied ik u mijn kwaliteiten aan in uw organisatie waar ik bij voorkeur 30 uur per week werk (bijvoorbeeld 5x6 uur) en de reisafstand kan in overleg.” 

Voor meer informatie over Fleur neem je contact op met Bram van Glabbeek.

Neem contact op met Bram

 

Blijf op de hoogte van de laatste vacatures

Maak Job Search Agent