Inloggen

Bekijk onze professionals

 

Jolanda Kusters

RegioEffect heeft een Activiteitenbegeleider | Consulent Inburgering beschikbaar. Jolanda Kusters, woonachtig Gennep, Limburg.

Jolanda is beschikbaar voor 8- 20 uur per week binnen het Publiek Domein, Onderwijs en Zorg & Welzijn. Reisafstand kan in overleg. 

Maak kennis met Jolanda: 

“Mijn naam is Jolanda, 53 jaar jong en ik heb lange tijd als bestuurssecretaresse gewerkt. Afgelopen periode ben ik er, door het doen van veel vrijwilligerswerk, achter gekomen dat het roer om gaat. Ik ga het verschil maken voor mensen die moeilijker door het leven gaan. 
Mijn kracht zit er in hen op weg te helpen, te begeleiden en aan te sturen naar zelfstandig functioneren in het dagelijks leven. Niet kijken naar wat niet kan, maar kijken naar wat wél kan. Geen problemen, maar mogelijkheden zien en deze ten volle benutten. Het is voor mij een uitdaging de zelfredzaamheid en weerbaarheid van hulpbehoevenden te vergroten op het gebied van wonen, leven en werken. Als ik hun welbevinden kan vergroten, door bv. “de vraag achter de vraag” te achterhalen, gaat mijn vuurtje branden. En, mocht het lerend vermogen van de hulpbehoevende “op” zijn, hen dan toch op zijn minst geluksmomenten bezorgen. Je kunt me inzetten bij o.a. mensen met Niet Aangeboren Hersenletsel, statushouders, dementerende ouderen, bijstandsmoeders, gedetineerden of verslaafden. Zij zullen zich door mij geholpen, gewaardeerd en respectvol behandeld voelen.
Ik ben een aanpakker én een doorpakker. En ik zal altijd doen wat ik zeg, en zeggen wat ik doe. Het beste gedij ik bij afwisseling in werkzaamheden en zelfs op verschillende locaties is geen probleem."

Voor meer informatie over Jolanda neem je contact op met Bram van Glabbeek.

Neem contact op met Bram

 

Linda van der Voet

RegioEffect heeft een Administratief ondersteuner | Regeltante beschikbaar. Linda van der Voet, woonachtig in Ravenstein, Noord Brabant.

Linda is beschikbaar voor 16-22 uur per week binnen het Publiek Domein, Onderwijs en Zorg & Welzijn. Reisafstand kan in overleg. 

Maak kennis met Linda: 

“Mijn naam is Linda van der Voet en ik ben op zoek naar een baan als administratief medewerker of receptie/baliemedewerker. Ik vind het leuk om een aanspreekpunt/vraagbaak te zijn in een dynamische werkomgeving in een middelgrote organisatie. Door mijn jarenlange werkervaring als ondersteuner in het onderwijs en als secretaresse in de zakelijke dienstverlening ben ik veelzijdig. Ik vind het leuk om van alles te doen: agenda(‘s) bijhouden en afspraken maken, een bloemetje voor een personeelslid, een bijeenkomst regelen, een brief schrijven, een lunch organiseren, bestellingen of een vergadering plannen. Ik ben een echte regeltante! Collega’s kenmerken mij als spontaan, behulpzaam, servicegericht en een harde werker. Zij doen graag een beroep op mij omdat ik snel en gedegen zaken  regel en uitzoek. Ik ben gewend om te schakelen en maak makkelijk contact met mensen. Schriftelijke en mondelinge communicatie gaat mij goed af, ook in het Engels kan ik me redden. In mijn werk vind ik het belangrijk om van betekenis te zijn voor anderen. Energie krijg ik van taken die ik van A tot Z tot een goed resultaat kan brengen, met collega’s/klanten/mensen kan communiceren en sparren. Naast mijn werk ben ik secretaris van onze buurtvereniging en organiseer ik met het bestuur zo’n 4 keer per jaar leuke buurtactiviteiten. Binnenkort start ik met een cursus schilderen en daarnaast houd ik ervan om uit te gaan (terrasje bezoeken, uit eten, dansen of festival bezoek met vrienden) en wandel ik graag met onze Spaanse adoptiehond, Kiara.”

Voor meer informatie over Linda neem je contact op met Ilse Bieleveldt.

Neem contact op met Ilse

 

Lale Atil

RegioEffect heeft een Backofficemedewerker WMO en Jeugd beschikbaar. Lale Atil, woonachtig in Lent, Gelderland.

Lale is beschikbaar voor 24 uur per week binnen het Publiek Domein. Reisafstand kan in overleg. 

Maak kennis met Lale:

“Ik werk graag bij de overheid om mijn bijdrage te kunnen leveren aan de samenleving. Mijn hart ligt bij het werken met een maatschappelijk doel, dat zowel de jongeren als de volwassenen in onze samenleving tot hun recht komen. Ik vind het leuk om met diverse administratieve werkzaamheden bezig te zijn. Daarbij vind ik het prettig om zelfstandig te werken in een rustige werkomgeving, waarbij ik mij volledig kan concentreren op mijn taken. Graag neem ik mijn ervaring als administratief medewerker backoffice binnen de gemeente en mijn kennis over de WMO en Jeugdwet mee. Het geeft mij voldoening om gegevens te ordenen en deze vast te leggen. Kwaliteit staat voor mij boven kwantiteit, mijn accuratesse en oog voor detail helpen mij daarbij. Ik heb een groot verantwoordelijkheidsgevoel en ben een doorzetter. Van nature ben ik behulpzaam, ondersteunend en kan me goed inleven in een ander. Ik krijg enorm veel energie als ik betekenisvol kan zijn en vanuit mijn hart kan werken. Graag werk ik in teamverband waar contact met elkaar, collegialiteit en communicatie centraal staan. In mijn vrije tijd breng ik graag tijd door met mijn zoontje van 3 jaar en met mijn familie. Mijn hobby's zijn koken, puzzelen, wandelen en winkelen."

Voor meer informatie over Lale neem je contact op met Bram van Glabbeek.

Neem contact op met Bram

 

Renate Hector

RegioEffect heeft een Ambulant begeleider beschikbaar. Renate Hector, woonachtig in Eindhoven, Noord Brabant.

Renate is beschikbaar voor 24 uur per week binnen Onderwijs, Zorg & Welzijn en Publiek Domein. Reisafstand kan in overleg. 

Maak kennis met Renate:

“Met veel plezier heb ik 34 jaar in het basisonderwijs lesgegeven. Hierbij heb ik ook coördinerende taken uitgevoerd zoals het overzicht hebben op de totale leerlingenzorg op een school en het onderhouden van contacten met externe diensten (bv. logopedie, maatschappelijk werk, speciaal onderwijs). Ik heb gedifferentieerd op het gebied van welzijn en bij het versterken van cognitieve vaardigheden. Momenteel ben ik op zoek naar een baan waarin de begeleiding van ouders en kinderen centraal staat. Ik hou ervan me te verdiepen in karakters van mensen. Graag wil ik een actieve rol hebben in het oplossen van opvoedproblemen, met de nadruk op afstemming. Wat hebben ouders zelf al qua vaardigheden ontwikkeld in hun rol als ouder, waar lopen ze tegenaan en hoe kunnen we deze problemen samen in kaart brengen? Ik kan me goed inleven in anderen en ben in staat om met gezonde afstand naar een situatie te kijken en adviezen te geven. Ik hou me ook graag met de Nederlandse taal bezig en ben heel precies als het gaat om verslaglegging. Dit kan in een toekomstige baan goed van pas komen bij de informatieoverdracht naar collega’s en ouders. Ik kan goed zelfstandig taken uitvoeren, maar vind het ook fijn om samen te werken met collega’s. Wellicht kan een coördinerende rol tevens tot de mogelijkheden behoren. Belangrijke waarden zijn voor mij: autonomie, afstemming, saamhorigheid, rechtvaardigheid, vertrouwen en gelijkwaardigheid."

Voor meer informatie over Renate neem je contact op met Ilse Bieleveldt.

Neem contact op met Ilse

 

Marike Oomen

RegioEffect heeft een Loopbaancoach | Actieonderzoeker beschikbaar. Marike Oomen, woonachtig in Epe, Gelderland. 

Marike is beschikbaar voor 24 uur per week binnen Publiek Domein, Onderwijs, Zorg & Welzijn. Reisafstand kan in overleg. 

Maak kennis met Marike:

“Na een loopbaan als zorgcoördinator, cliëntondersteuner en frontoffice medewerker ben ik nu klaar om mijn horizon te verbreden en een nieuwe weg in te slaan. Ik ben beschikbaar voor een werkplek in de richting van loopbaancoaching voor professionals en/of vastgelopen jongeren of als actieonderzoeker in het sociaal maatschappelijk domein. Ik ben een creatieve doener met verschillende passies. Deze passies zijn vooral gericht op het naar boven halen van talenten, kwaliteiten en valkuilen bij anderen. Binnen een organisatie werk ik snel, pragmatisch en ben ik gericht op het verbeteren van processen. Graag zet ik mijn creativiteit in bij interessante en complexe vraagstukken. Ik werk zelfstandig en voel mij ook op mijn gemak in het werken met een team. Ik ben een generalist en weet van veel dingen iets af, waardoor ik zaken en mensen met elkaar weet te verbinden. Van nature ben ik op zoek naar verdieping en hou ik ervan om mij te blijven ontwikkelen. Zo ben ik altijd wel bezig met een opleiding of cursus. Momenteel volg ik een opleiding in Human Design en voor de zomer heb ik de opleiding tot systeem opsteller bij het Bert Hellinger Instituut Nederland afgerond. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te dansen, hard te lopen, oude steden te bezoeken en te lezen."

Voor meer informatie over Marike neem je contact op met Bram van Glabbeek.

Neem contact op met Bram

 

Tanja van Aarle

RegioEffect heeft een Specialist Hoogbegaafdheid beschikbaar. Tanja van Aarle, woonachtig in Weurt, Gelderland.

Tanja is beschikbaar voor 4 dagen per week binnen Onderwijs en Zorg & Welzijn. Reisafstand kan in overleg. 

Maak kennis met Tanja:

"Gedurende mijn ontdekkingsreis door onderwijsland heeft mijn carrière koffer zich gevuld met een breed scala aan ervaringen in diverse onderwijssystemen, een afgeronde Master-studie: ‘Educational Needs’ met specialisme begeleiden en hoogbegaafdheid en winnaar Fontys Onderzoeksprijs, over het onderzoek naar professionele leergemeenschappen. Mijn levensmotto is ook niet voor niets: “Wie bergen wil beklimmen, moet zich niet aan de vlakte houden!” Ik ben op zoek naar een functie als innovator en inspirator voor passend onderwijs hoogbegaafden en talentontwikkeling bij voorkeur in het Primair, Voortgezet of Speciaal Onderwijs. Als specialist hoogbegaafdheid richt ik me graag op de advisering, begeleiding en ondersteuning voor professionals, ouderen en leerlingen. Ik ben een echte onderwijsduizendpoot! Ik ben breed georiënteerd in het begeleiden van kinderen met hoogbegaafdheid en internaliserende & externaliserende gedragsproblematieken. Onderzoeksvaardigheden heb ik opgedaan in het doen van onderzoek naar professionele leergemeenschappen en de kracht van ontmoeting & verbinding voor professionals in het primair en voortgezet onderwijs. Collega’s kenmerken mij als enthousiast, geïnteresseerd en betrokken bij de werkzaamheden in een organisatie. Ik ben een harde werker en heb een goed inlevingsvermogen in zowel de collega als de leerling. In mijn vrije tijd houd ik van quality-time met familie en vrienden, ben ik graag aan het tuinieren of klussen in en rondom het huis, vind ik het fijn om te sporten en jaarlijks te gaan snowboarden.” 

Voor meer informatie over Tanja neem je contact op met Ilse Bieleveldt.

Neem contact op met Ilse

 

Noortje Vriens

RegioEffect heeft een Projectleider Gezondheidsbevordering | Projectleider Vitaliteit beschikbaar. Noortje Vriens, woonachtig in regio Hilvarenbeek, Noord Brabant.

Noortje is beschikbaar voor ongeveer 24 uur per week binnen Publiek Domein, Onderwijs en Zorg & Welzijn. Reisafstand kan in overleg. 

Maak kennis met Noortje:

“Mijn naam is Noortje Vriens, 39 jaar en geboren in Tilburg. Ik wil een positieve bijdrage leveren aan de gezondheid van de samenleving, bijvoorbeeld als projectleider of consulent gezondheidsbevordering. Samen met andere professionals achterhalen wat er nodig is binnen organisaties om de vitaliteit, zowel mentaal als fysiek, van de inwoners te verbeteren. Denk aan projecten als ‘de gezonde school’, ‘de gezonde sportkantine’, ouders van pubers ondersteunen in de uitdagingen die deze leeftijd met zich meebrengt, de wijken in gaan om samen met de buurtondersteuner te kijken naar het welzijn van de ouderen etc. Kortom: iets kunnen betekenen voor anderen, daar haal ik voldoening uit! Van nature ben ik mens- en contactgericht. Ik sta altijd open voor contacten met anderen en ben in staat met hen relaties aan te knopen, ongeacht hun achtergrond of afkomst. Ik ben toegankelijk voor anderen en voel aan wat anderen nodig hebben waardoor ik snel vertrouwen schep. Daarnaast ben ik proactief, ik zie kansen en mogelijkheden en weet deze ook te pakken en hierin mensen mee te nemen en te enthousiasmeren. Verbinden, groot verantwoordelijkheidsgevoel, energiek en betrouwbaar zijn daarnaast woorden die bij mij passen. Binnen een team hecht ik veel waarde aan positiviteit, persoonlijk contact en humor. Dat we uitgaan van elkaars krachten en goede intenties en vanuit daar elkaar aanvullen en ondersteunen. Met mijn man en twee prachtige kinderen woon ik in Diessen. Ik ben graag in beweging, zowel met mijn gezin als ter ontspanning met vriendinnen. Nu mijn kinderen wat groter worden, ben ik klaar voor die toffe baan waar ik lange tijd kan blijven en in kan groeien."

 

Voor meer informatie over Noortje neem je contact op met Ilse Bieleveldt.

Neem contact op met Ilse

 

Blijf op de hoogte van de laatste vacatures

Maak Job Search Agent