Inloggen

Bekijk onze professionals

 

Onze Professional Prem Jaddoe

RegioEffect heeft een ervaren roostermaker beschikbaar. Prem Jaddoe, woonachtig in Den Bosch | Noord-Brabant.

Prem is fulltime inzetbaar als roostermaker/ planner. Reisafstand in overleg.

Maak kennis met Prem:
“Als roostermaker signaleer ik problemen, wat beter kan en welke mogelijkheden er zijn. Vervolgens leg ik de wensen en behoeften naast elkaar, leg verbanden en breng de vraag en het aanbod bij elkaar om uiteindelijk tot de best passende oplossing te komen. Om tot ideeën te komen, zoek ik graag zaken uit, verzamel ik informatie en leg dan de voor- en nadelen naast elkaar om een gedegen advies te geven. Mijn aanpak is praktisch en doortastend. Wat mij energie geeft is om mensen te helpen door op een motiverende en rustige wijze kennis over te brengen daar waar ik kennis van heb. Enerzijds houd ik van afwisseling in mijn werk en anderzijds vind ik het een uitdaging om mij vast te bijten tot ik een oplossing gevonden heb. Privé ben ik het liefst creatief met mijn handen bezig en het geeft mij voldoening als ik iets zie ontstaan. Dit proces geeft mij rust waardoor ik me beter kan focussen."
 

Voor meer informatie over Prem neem je contact op met Bram van Glabbeek.

Neem contact op met Bram

Onze Professional Johan Brunt

RegioEffect heeft een ervaren landbouwkundige beschikbaar, met ervaring als veldwerker/veldwerkbegeleider. Johan Brunt, woonachtig in Wageningen | Gelderland.

Johan is fulltime inzetbaar als veldwerker. Reisafstand in overleg.

Maak kennis met Johan:
“Als veldwerk begeleider ben ik het best te typeren als een zelfstandig hardwerkende en betrouwbare werknemer met oog voor detail. Daarnaast heb ik een groot verantwoordelijkheidsgevoel. De kwaliteit van het werk staat voorop en dat wordt hierdoor gewaarborgd. Ik heb vroeger zelf met de boor en meetapparatuur in de Hollandse klei gestaan en nu vind ik het interessant om het veldwerk voor te bereiden en te begeleiden. Mijn gedegen voorbereiding zorgt ervoor dat andere medewerkers hun werk zo goed en gemakkelijk mogelijk kunnen doen. Ik ga accuraat om met speciale verzoeken van de klanten en vind voldoening in het zo snel en correct mogelijk afhandelen hiervan. Daarnaast ben ik gewend om in vertrouwelijkheid te werken. Mijn ideaal is een functie waar ik binnen- en buitenwerken kan combineren. Het gaat dan voornamelijk om inspectiewerk, monsterneming, auditeren en mijn liefde voor taal zet ik graag in voor het schrijven van werkinstructies en rapportages."
 

Voor meer informatie over Johan neem je contact op met Bram van Glabbeek.

Neem contact op met Bram

Onze Professional Erik Mulder

RegioEffect heeft een ervaren juridisch adviseur / vergunningverlener agrarisch beschikbaar. Erik Mulder, woonachtig in Duiven | Gelderland.

Erik is 20-24 uur per week beschikbaar. Reisafstand in overleg.

Maak kennis met Erik:
“Met mijn kennis en ervaring als juridisch adviseur wil ik me in mijn verdere loopbaan graag inzetten op het gebied van vergunningverlening agrarisch. Om mijn inhoudelijke kennis te verdiepen heb ik het eerste jaar van de studie Bos- en Natuurbeheer aan de Hogeschool Van Hall Larenstein gevolgd. Ik ben oprecht en combineer geduld en rust met enthousiasme en humor. Zo werk ik aan een goede relatie met mijn collega’s. Door hoofd- en bijzaken te scheiden kom ik snel tot de kern van de zaak en zie ik of zaken concreet en zinvol zijn. Ook bekijk ik of vragen op te delen zijn in deelvragen om zo efficiënt tot een goede oplossing te komen. Ik bereid me graag goed voor en heb aandacht voor details. Het best kom ik tot mijn recht in een zelfstandige rol binnen een team waarin mijn belangstelling voor natuur en milieu gedeeld wordt."
 

Voor meer informatie over Erik neem je contact op met Bram van Glabbeek.

Neem contact op met Bram

Onze Professional Heidrun Browarzik

RegioEffect heeft een ervaren professional beschikbaar. Heidrun Browarzik, woonachtig in Helmond | Noord-Brabant.

Heidrun is inzetbaar voor 20- 24 uur per week in de branches overheid, onderwijs of zorg. Reisafstand kan in overleg.

Maak kennis met Heidrun:
“Mijn flexibiliteit laat mij makkelijk schakelen en inspelen op veranderende omstandigheden. Door te luisteren en waar te nemen kan ik me goed inleven in anderen, zonder snel te oordelen. Zo krijg ik een helder beeld van de situatie en mijn rustige uitstraling zorgt voor openheid in gesprekken. Ik bekijk dingen van meerdere kanten, ga op zoek naar relevante informatie, leg verbanden en overzie de consequenties van handelingen en keuzes. Belangrijk vind ik zaken grondig te overdenken. Mijn pragmatische instelling helpt mij om tot oplossingen te komen, waarbij ik open sta voor suggesties van anderen. Door mijn relativerende kijk op dingen ben ik een evenwichtige factor binnen het team. Het best kom ik tot mijn recht in een functie waar ik iets kan betekenen voor de maatschappij en mijn vaardigheid onderzoekend en analyserend te werk te gaan in kan zetten. Afwisseling in het werk geeft mij extra energie. Alhoewel ik het fijn vind mijn taken zelfstandig uit te voeren werk ik graag in teamverband om zo samen tot een nog beter resultaat te komen."

 

Voor meer informatie over Heidrun neem je contact op met Ilse Bieleveldt.

Neem contact op met Ilse

Onze Professional Bert Matthijssen

RegioEffect heeft een ervaren beleidsadviseur cultuur beschikbaar. Bert Matthijssen, woonachtig regio Tilburg | Noord-Brabant.

Bert is 28 uur inzetbaar binnen de overheid, onderwijs of cultuursector als bijvoorbeeld beleidsadviseur kunst en cultuur of als directeur van een cultureel centrum. Reisafstand in overleg.

Maak kennis met Bert:
“Ik ben een enthousiast en inhoudelijk gedreven persoon die goed in staat is om mensen bij elkaar te brengen, te luisteren en ieders beweegredenen  boven tafel te krijgen. Ik geef graag coachend leiding en ik ben in het bezit van een uitstekend analytisch vermogen. Ik ben collegiaal en empathisch maar ik hou daarnaast van ‘doorpakken’. Altijd op zoek naar nieuwe ideeën en ik treed daarom graag in contact met mensen uit andere disciplines. Dat ‘schuurt’ soms maar blijkt vaak een vruchtbare bodem voor vernieuwing."

 

Voor meer informatie over Bert neem je contact op met Bram van Glabbeek.

Neem contact op met Bram

 

Onze Professional Christina Mavridou

RegioEffect heeft een ervaren jeugdhulp professional beschikbaar. Christina Mavridou, woonachtig in Eindhoven | Noord-Brabant.

Christina is inzetbaar voor 28 uur per week als beleidsadviseur jeugd / Projectleider Sociaal Domein. Reisafstand in overleg.

Maak kennis met Christina:
“Ik ben een ervaren jeugdhulp professional en jeugd consulent/ procesregisseur die klaar is om de volgende carrière stap te zetten. Mijn ideaal is een functie waar ik nieuwe ideeën kan lanceren. Maar ook het uitwerken en implementeren daarvan en het onderzoeken van processen en analyseren op gebied van jeugd en sport. Ik ben enthousiast, hou van dynamiek en gevoel van humor, en ben integer en gepassioneerd. Daarnaast ben ik een doorzetter, zeer leergierig, ambitieus en positief. Mijn sport achtergrond (Grieks Nationaal Jeugdteam Basketbal) gaf me de mogelijkheid om waarden zoals discipline, doorzettingsvermogen en teamgevoel in mijn werk te waarborgen. Ik heb de afgelopen 15 jaar ervaring opgedaan binnen de Welzijn, Psychiatrie, Jeugdzorg en Sociaal Domein. De afgelopen 7 jaar heb ik als consulent jeugd voor de gemeenten Maastricht, Buren, Boxtel en Veldhoven gewerkt. Integraal werken, out of the box acteren en de mens in zijn eigen kracht zetten, zijn maar een paar van de karakteristieken van mijn functies geweest.
Als procesregisseur binnen de gemeenten was ik vooral bezig met gesprekken voeren, casussen onderzoeken, hulp inzetten en de processen bewaken. Tevens heb ik LEAN trajecten uitgezet en projecten gedraaid, naast het inzetten en implementeren van oplossingen binnen de thema’s jeugd, sport en cultuur.”

Voor meer informatie over Christina neem je contact op met Bram van Glabbeek.

Neem contact op met Bram

 

Onze Professional Eric de Nijs

RegioEffect heeft een ervaren receptionist | administratief medewerker beschikbaar, Eric de Nijs, woonachtig in Venlo | Limburg.

Eric is 36-40 uur per week inzetbaar als receptionist | administratief medewerker en reisafstand kan in overleg. 

Maak kennis met Eric:
“Mijn kracht is mijn kennis en ruime ervaring als telefonist – receptionist /administratief medewerker. Mijn missie is om mensen te voorzien van de juiste informatie. Ik sta bekend als een sociaal,  betrokken en nuchter persoon. Mijn kernwaarden zijn loyaliteit, zorgzaamheid en collegialiteit. De klant zal bij mij altijd op een correcte en eerlijke manier behandeld worden. Ik blijf rustig en mijn nuchterheid is mij met de paplepel ingegoten. Ook niet onbelangrijk om te weten is dat ik open sta voor een andere richting. Ik zorg graag voor iedereen en wil mijn steentje bijdragen in een groter geheel. Ik vind het prettig om binnen een team te werken. Privé fiets ik graag of bezoek graag een andere stad”

Voor meer informatie over Eric neem je contact op met Bram van Glabbeek.

Neem contact op met Bram

 

Blijf op de hoogte van de laatste vacatures

Maak Job Search Agent