Inloggen

Bekijk onze professionals

 

Lale Atil

RegioEffect heeft een Backofficemedewerker WMO en Jeugd beschikbaar. Lale Atil, woonachtig in Lent, Gelderland.

Lale is beschikbaar voor 24 uur per week binnen het Publiek Domein. Reisafstand kan in overleg. 

Maak kennis met Lale:

“Ik werk graag bij de overheid om mijn bijdrage te kunnen leveren aan de samenleving. Mijn hart ligt bij het werken met een maatschappelijk doel, dat zowel de jongeren als de volwassenen in onze samenleving tot hun recht komen. Ik vind het leuk om met diverse administratieve werkzaamheden bezig te zijn. Daarbij vind ik het prettig om zelfstandig te werken in een rustige werkomgeving, waarbij ik mij volledig kan concentreren op mijn taken. Graag neem ik mijn ervaring als administratief medewerker backoffice binnen de gemeente en mijn kennis over de WMO en Jeugdwet mee. Het geeft mij voldoening om gegevens te ordenen en deze vast te leggen. Kwaliteit staat voor mij boven kwantiteit, mijn accuratesse en oog voor detail helpen mij daarbij. Ik heb een groot verantwoordelijkheidsgevoel en ben een doorzetter. Van nature ben ik behulpzaam, ondersteunend en kan me goed inleven in een ander. Ik krijg enorm veel energie als ik betekenisvol kan zijn en vanuit mijn hart kan werken. Graag werk ik in teamverband waar contact met elkaar, collegialiteit en communicatie centraal staan. In mijn vrije tijd breng ik graag tijd door met mijn zoontje van 3 jaar en met mijn familie. Mijn hobby's zijn koken, puzzelen, wandelen en winkelen."

Voor meer informatie over Lale neem je contact op met Bram van Glabbeek.

Neem contact op met Bram

 

Dirk Franken

RegioEffect heeft een Medewerker Groen | Toezichthouder beschikbaar. Dirk Franken, woonachtig Dodewaard, Gelderland.

Dirk is beschikbaar voor 36 uur per week (bij voorkeur 4 x 9) binnen het Publiek Domein. Reisafstand kan in overleg. 

Maak kennis met Dirk:  
“Mijn naam is Dirk Franken. Ik ben 58 jaar en woonachtig in Dodewaard. Ik ben inzetbaar voor functies zoals medewerker groen bij een gemeentelijke organisatie, toezichthouder of beheerder. Hier komt alles samen waar ik energie van krijg. Ik ben graag de hele dag bezig en zit niet graag stil. Ik vind het prettig om zelfstandig te werken en dat gaat me goed af. Tegelijkertijd vind ik het leuk om met een klein team een grote klus te klaren. 
Van nature ben ik een doortastend persoon en steek ik graag mijn handen uit de mouwen. Administratief ben ik goed onderlegd en ik kan goed overweg met de meest bekende Office software. 
Daarnaast heb ik een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Door te overleggen met elkaar en samen op te trekken, weet ik mijn doelen te bereiken. 
Mijn hobby's zijn kleiduiven schieten, lezen, tuinieren, muziek en motor rijden.”
 

Voor meer informatie over Dirk neem je contact op met Monique van Wagenberg.

Neem contact op met Monique

 

Koen Schouren

RegioEffect heeft een Adviseur | Projectmedewerker (Duurzaamheid, Natuur en Milieu) beschikbaar. Koen Schouren, woonachtig regio Venlo, Limburg.

Koen is beschikbaar voor 24-32 uur per week binnen het Publiek Domein. Reisafstand kan in overleg. 

Maak kennis met Koen

“Mijn naam is Koen Schouren, 34 jaar en woonachtig in het prachtige Reuver. Met mijn ervaring als docent biologie, bodemonderzoeker en beleidsmedewerker liggen mijn interesses bij de natuur, duurzaamheid en het milieu. Daarnaast ben ik van kinds af aan al nieuwsgierig naar de mechanische werking in de techniek. Als persoon ben ik iemand die sociaal is en anderen graag helpt. Ik kan goed coördineren en ben geduldig, een teamspeler en omgevingsbewust. Verder werk ik graag creatief, oplossingsgericht en ga ik voor het bereiken van resultaten. Ik krijg er energie van om een theoretisch plan goed om te zetten in een realistische uitvoering in de praktijk. Ik vind het belangrijk om veel interactie te hebben met collega’s en werk het liefst in een hecht team. Daarin ben ik graag efficiënt in de samenwerking en altijd op zoek om de beste aanpak te vinden. In een team ben ik het creatieve brein, een echte verbinder en kan ik snel schakelen. Ik weet altijd de juiste procedures of personen te vinden. Ik zie mezelf naast adviseur ook werken als coördinator, binnen de context van Natuur, Milieu of (technische) Duurzaamheidsprojecten. In de weekenden ben ik geregeld aan het motorrijden, duiken, paintballen, handboogschieten of kamperen. Ook ben ik al 22 jaar actief lid bij de handboogvereniging, 15 jaar teamleider bij scouting en ook daar hou ik ervan om zaken te organiseren. Ik ben graag de bedenker van dingen zoals een jubileumfeest van de handboogvereniging of een gezellige (spellen)avond met vrienden en familie."

Voor meer informatie over Koen neem je contact op met Bram van Glabbeek.

Neem contact op met Bram

 

Erna van Dijk

RegioEffect heeft een Casemanager Verzuim | Adviseur Arbeid & Vitaliteit beschikbaar. Erna van Dijk, woonachtig Zuid-Beijerland, provincie Zuid-Holland.

Erna is 24 uur per week beschikbaar binnen het Publiek Domein, Onderwijs en Zorg & Welzijn. Reisafstand kan in overleg. 

Maak kennis met Erna

“Mijn naam is Erna van Dijk en ik woon met mijn gezin in Zuid-Beijerland. Ik ben een betrouwbare gesprekspartner die luistert vanuit oprechte betrokkenheid. Een onderzoekende houding is kenmerkend voor mij. Met een gestructureerde en analytische blik verken ik verschillende invalshoeken, zodat ik een onderbouwde mening kan vormen. Ik zoek naar mogelijkheden en passende oplossingen. Betekenisvol werk doen is voor mij belangrijk. Het geeft mij energie als ik inzichten kan geven die anderen helpen om een volgende stap te maken. Vanuit de leidinggevende functies die ik in het onderwijs heb vervuld, heb ik ervaring opgedaan met organisatieontwikkeling, bedrijfsvoering en HR. Naast het ontwikkelen van beleid en het voeren van de regie op de uitvoering ervan, was ik gesprekspartner voor verschillende partijen en begeleidde ik de professionele ontwikkeling van medewerkers. Ik ben op zoek naar een functie als casemanager verzuim, adviseur arbeid & vitaliteit of adviseur inzetbaarheid waar ik de kennis die ik opdoe bij post-HBO opleiding Casemanager Verzuim │Crov in de praktijk kan toepassen. De uitdaging in deze baan vind ik het achterhalen van de verzuimreden en het (samen) zoeken naar mogelijkheden voor terugkeer in het arbeidsproces, waarbij we de juiste stappen maken om het verzuimproces goed te laten verlopen. Het biedt mij de mogelijkheid om eraan bij te kunnen dragen dat mensen (opnieuw) met plezier én gemotiveerd aan het werk zijn. In mijn vrije tijd ben ik graag buiten in de tuin aan het werk of aan het wandelen door de prachtige natuur van de Hoeksche Waard. Banen zwemmen, lezen en puzzelen doe ik ook graag.”

Voor meer informatie over Erna neem je contact op met Ilse Bieleveldt.

Neem contact op met Ilse

 

Miriam Arts

RegioEffect heeft een Intern begeleider | NT1-NT2 docent | Taalcoördinator beschikbaar. Miriam Arts, woonachtig Wijchen, Gelderland. 

Miriam is 24 uur per week beschikbaar binnen het Onderwijs of Onderwijs Advies Bureaus. Reisafstand kan in overleg. 

Maak kennis met Miriam:

“Ik ben een ambitieuze LC-leerkracht met veel passie voor het onderwijs en met een brok aan kennis en ervaring. Ik ben positief ingesteld en ik denk in mogelijkheden en oplossingen. Afwisseling binnen taken en werkzaamheden zijn voor mij belangrijk. Ik heb dan ook naast mijn leraarschap verschillende taken op school- en op bestuursniveau uitgevoerd. Op beide vlakken heb ik succesvol geïnitieerd, georganiseerd en uitgevoerd. Zo heb ik onder andere de afgelopen jaren het beleid voor taal-/leesonderwijs gemaakt op schoolniveau en op bestuursniveau samen met hoofd onderwijs. Ik heb veel scholing gevolgd in het geven van onderwijs aan hoogbegaafde leerlingen en het maken van beleid. Beleid wat haalbaar is voor de leerkrachten in de groepen en wat eveneens praktisch uitvoerbaar is. Ook ben ik tussen 2016 en 2022 voorzitter geweest van het Taalnetwerk van Optimus en heb ik deelgenomen aan het Leesverbeter-team van Optimus Onderwijs. Daarnaast heb ik veel ervaring met het onderwijs programma Snappet. Ik gun het iedere leerkracht om hiermee te mogen werken in de onderwijspraktijk. Kenmerken die mij typeren zijn onder andere enthousiast, ambitieus en energiek. Doordat ik ben blijven lesgeven kan ik collega's meekrijgen in mijn enthousiasme en expertise: ik weet waar ze tegenaan lopen en kan ze meenemen in het denken in oplossingen en vooral in kleine veranderingen die groot effect hebben.”

Voor meer informatie over Miriam neem je contact op met Ilse Bieleveldt.

Neem contact op met Ilse

 

Marloes Weijers

RegioEffect heeft een Regievoerder Wijk Woonconsulent / wooncoach Financieel coach/woonconsulent beschikbaar. Marloes Weijers, woonachtig Wijchen, Gelderland.

Marloes is beschikbaar voor 32 uur per week binnen het Publiek Domein, Zorg & Welzijn en Woningcorporaties. Reisafstand kan in overleg. 

Maak kennis met Marloes:

“Mijn naam is Marloes Weijers, 40 jaar en woonachtig in Wijchen. Ik zet graag mijn schouders onder complexe vraagstukken op het gebied van Multi-problematiek. Ik werk analytisch en neem initiatief in het schakelen met verschillende disciplines. Door de lijntjes kort te houden met verschillende disciplines en/of kernpartners, werk ik snel en objectief aan casuïstiek. . Ik vind het van betekenis om naast het belang van de client te kijken naar de maatschappelijke kaders en hierin door te pakken in verschillende samenwerkingsverbanden. Mochten deze er nog niet zijn dan kijk ik naar de mogelijkheden om deze te realiseren.  Ik denk graag out of the box, en lever maatwerk.
Met mijn manier van coachen probeer ik de client te activeren en te motiveren en te laten inzien dat het noodzakelijk is om het passende traject te volgen. Hierdoor krijgt de cliënt nieuwe inzichten en komt mogelijk in beweging. Hierdoor behaal je voor cliënt en organisatie het beste resultaat. 
Ik ben een teamplayer met oog voor detail op de werkvloer. Als een echte duizendpoot werk ik met passie en plezier. In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om creatief bezig te zijn, van meubels opknappen tot kostuums maken. Ook vind ik het fijn om te sporten of om te lezen. Mijn grote passie en rustpunt is mijn tuin.”

Voor meer informatie over Marloes neem je contact op met Bram van Glabbeek.

Neem contact op met Bram

 

Blijf op de hoogte van de laatste vacatures

Maak Job Search Agent