Inloggen

Uitwisselingspools - Klaar voor een loopbaanstap?

Wij faciliteren verschillende pools en netwerkprogramma’s, bedoeld om jou te helpen bij het zetten van een nieuwe loopbaanstap. Geïnteresseerd in een van onze pools? Schrijf je dan in, wij nemen snel contact met je op!

Pool van professionals

Je kunt je voor deze pool inschrijven als je geïnteresseerd bent in collegiale doorlening en een tijdelijke opdracht wil doen bij een nieuwe werkgever. Voorwaarde is dat je momenteel werkzaam bent in het (semi-)publiek domein, het onderwijs of in zorg en welzijn.

ZZP-pool

Werk jij als zelfstandig ondernemer en ben je regelmatig op zoek naar interim-opdrachten? RegioEffect biedt interim-opdrachten binnen het publiek domein, het onderwijs en de zorg. Vanwege de grote vraag naar interim-professionals zijn wij altijd op zoek naar de beste professionals in hun vakgebied.

Netwerkprogramma

RegioEffect faciliteert een netwerkprogramma met als doel om mens en organisatie verder te ontwikkelen door het leren kennen van ketenpartners, het delen van ervaringen en het opbouwen van een kwalitatief netwerk. Initiatiefnemers die bij dit netwerkprogramma betrokken zijn, zijn bijvoorbeeld: Talis, ZZG Zorggroep, Pluryn, Driestroom, RadboudUMC en Regionale Werkbedrijf Nijmegen en RIBW.

Vanuit deelnemende ketenpartners krijgt een groep van excellente medewerkers de gelegenheid om bij deze ketenpartners een project of opdracht tot uitvoering te brengen. Periodiek delen we ervaringen en opgedane kennis en is er ruimte voor ervaren gastsprekers en/of professionele workshops.

Meer weten? Download hier de brochure. 

Uitwisselingspool Curaçao

Veel mensen zien het als een prachtige kans: (tijdelijk) in het buitenland werken. Bijvoorbeeld als onderdeel van je persoonlijke ontwikkeling of opleiding/learning & development. In het Samenwerkingsconvenant Groeistrategie Curaçao staat dat Nederland zichzelf zal inzetten in het vinden van geschikte kandidaten voor (tijdelijke) functies binnen het publiek domein van Curaçao. Dit ter versterking van het kennisniveau van het ambtelijk apparaat in Curaçao. RegioEffect is samenwerkingspartner van het Ministerie van Bestuur, Planning en Dienstverlening (BPD) op Curaçao sinds 2019. Het Samenwerkingsconvenant Groeistrategie is inmiddels door Covid ingehaald door het Landspakket Curacao met bijhorende uitvoeringsagenda.

Blijf op de hoogte van de laatste vacatures

Maak Job Search Agent