Inloggen

Blijven leren is jezelf blijven ontwikkelen

Alles wat wij doen is gericht op duurzame inzetbaarheid en employability van jou in je werkende leven. Hier hoort ook werkvermogen bij. Ben je in staat om te doen wat je werkgever van je vraagt? Meestal is het antwoord ‘ja’. Maar soms kun je op sommige vlakken wel wat ondersteuning gebruiken.

Dynamiek door ontwikkeling

Om mee te gaan in een veranderende omgeving bieden wij vanuit onze RegioEffect Academie trainingen en workshops aan om de dynamiek in jouw werkzame leven een boost te geven.

“Op het moment dat je omgeving verandert is het belangrijk om daarin mee te bewegen.”

Aanbod

  • Tijdens onze sollicitatietraining gaan we met onze kandidaten kijken naar vragen als: Wat is solliciteren eigenlijk? Hoe vind je een passende vacature? Wat betekent arbeidsmarktklaar? Een nuttige training waarbij je op een andere manier naar sollicitatieprocessen leert kijken.
  • Werkgelukkige medewerkers zijn creatiever, weerbaarder, presteren beter en nemen de regie over hun eigen loopbaan. Onze training werkGELUKKIG, word regisseur over je loopbaan! biedt medewerkers inzicht en tools om meer succes en plezier in hun werk te gaan ervaren.
  • Wij geven regelmatig LinkedIn-trainingen (voor beginners) waarbij we deelnemers meenemen in de mogelijkheden van jezelf profileren op dit sociale platform. Deze training wordt on line aangeboden.
  • In de workshop Loslaten van zekerheden helpen we je met het loslaten van zaken binnen je bestaande werk of zelfs wel met het loslaten van je huidige baan. We gaan op zoek naar een situatie waar je weer inspiratie en energie van krijgt.
  • Onze Workshop pitchen is opgezet als een workshop waar we aan de slag gaan met het onderwerp netwerken. Wat is netwerken en hoe doe je dat? En als je met iemand in gesprek bent, hoe vertel je dan wie je bent en wat je doet? Dit gaan we oefenen met een elevator pitch.
  • De training Hoe sta ik voor de groep? Dit is niet alleen een presentatietraining of een train de trainer maar vooral een doelgerichte oefening om vrijer, krachtiger en effectiever voor groepen te staan. Deze training wordt on line aangeboden.
  • Laagdrempelig leren, continu, in jouw tempo, vanaf jouw locatie, op jouw manier. Dat is de ‘All You Can Learn’ Academy van RegioEffect. Kies de programma’s die bij jou passen en volg ze op jouw manier. We helpen je er graag bij, om er het maximale uit te halen. Met ruim 900 trainingen, tests, video’s, podcasts, boeken en nog veel meer. Kijk op RegioEffect Leert.

Meer weten?

Voor meer informatie over onze trainingen en workshops neem je contact op met Ilse Bieleveldt.

Neem contact op

Blijf op de hoogte van de laatste vacatures

Maak Job Search Agent