Inloggen

Welke training past het best bij jou?

De training werkgelukkig

Een training om gelukkiger op je werk te worden? Veel mensen hebben er nog nooit van gehoord, maar jazeker, hij bestaat! En de mensen die hem hebben gevolgd, zijn er enthousiast over.

Meestal denk je pas aan een training of cursus wanneer je iets in jouw werk niet gemakkelijk afgaat. Bijvoorbeeld dat moeilijke Excel. Of omgaan met een lastige collega. Maar er zijn ook trainingen waar je veel aan hebt, maar waar je niet vanzelf naar op zoek gaat. Zoals de (groeps)training Werkgelukkig. Ze geeft je inzicht en tools om je werk met (nog) meer plezier en succes te doen, en de regie over jouw loopbaan te nemen.

Werkgever

Werkgevers bieden medewerkers de Training Werkgelukkig niet alleen aan als blijk van waardering, maar ook om hen te helpen goed te blijven presteren. Met reden, want werkgelukkige medewerkers zijn creatiever en weerbaarder dan niet-werkgelukkige. 

De Training Werkgelukkig past ook goed in de jaarlijkse, landelijke Vitaliteitsweek!
 

Trainingen en workshop
Twee trainingen en een workshop van RegioEffect zijn bijna altijd een onderdeel van meerdere van onze trajecten: van onze Duurzaam Inzetbaarheidstrajecten, de Van-Werk-Naar-Werk-trajecten en van onze APPA-begeleiding.

  • De workshop pitchen 

Om nog beter te leren netwerken, en kernachtig te vertellen wie je bent en wat je doet. 

  • De LinkedIn-training

Die leert je om je op LinkedIn scherper te profileren.  

  • De sollicitatietraining

Solliciteren lijkt vanzelfsprekend en iedereen denkt wel te weten hoe dat moet, maar bijna iedereen kan met een goede training zijn kansen vergroten. Ook door eens anders naar sollicitatieprocessen te kijken. 

 

Masterclasses 

Enkele keren per jaar organiseren we een masterclass over een in het werk interessant onderwerp. De recentste ging over de verhouding tussen ambtelijke en politiek/bestuurlijk aansturing. 

De masterclasses worden gegeven door ervaringsdeskundigen. Vaak zijn dat mensen die via RegioEffect (nieuw) werk hebben gevonden.
 

Meer weten?

Wil je meer weten over cursussen van ons? Neem dan contact op met onze accountmanager Ilse Bieleveldt: ilse@regioeffect.nl, telefoon 06 1172 2556.
 

Neem contact op

Blijf op de hoogte van de laatste vacatures

Maak Job Search Agent