Inloggen

Bekijk onze YoungEffect trainees

 

Onze trainee Annemieke Tiebout

YoungEffect’er Annemieke Tiebout staat te popelen om een bijdrage te leveren aan actuele uitdagingen binnen HR. Voor ideeën over duurzame inzetbaarheid ben je bij haar aan het juiste adres. Het vergroten van werkgeluk en verbinding versus het terugdringen van verzuim en uitstroom ziet zij als haar persoonlijke missie.
Met empathie en persoonlijke betrokkenheid weet Annemieke snel dynamieken en vraagstukken te doorgronden. Daarbij is ze bijzonder leergierig met betrekking tot haar eigen ontwikkeling. Ze groeit snel doordat ze zich kwetsbaar durft op te stellen. Kortom, Annemieke is een absolute aanwinst voor iedere organisatie.
Zie jij Annemieke al in jouw organisatie rondlopen? 

Neem dan snel contact op met Jochem Schoemaker

Contactgegevens Jochem

Onze trainee Carmen Sijbrands

YoungEffect'er Carmen staat klaar om maatschappelijke impact te maken met een blijvend effect. Ze is een echte verbeteraar met een scherp oog voor innovatie. Het liefst gaat ze aan de slag met vernieuwende middelen en methoden. Haar interesses liggen bij thema’s als communicatie, arbeidsmarktcommunicatie, recruitment, employability en vitaliteit. De rollen van adviseur en projectleider of -medewerker passen haar goed.
Carmen is op haar best als ze samen met anderen werkt. Het draait voor haar om 'in contact zijn'. Dit doet ze vanuit mensgerichtheid en met een goed luisterend oor. Op die manier creëert Carmen verbinding, betrokkenheid en enthousiasme in de organisatie.
Zie jij Carmen al in jouw organisatie rondlopen? 

Neem dan snel contact op met Jochem Schoemaker

Contactgegevens Jochem

Onze trainee Ize Stupers

Ize Stupers start in mei 2022 als YoungEffect’er!
Ize heeft een voorliefde voor actuele sociale vraagstukken met betrekking tot ongelijkheid, armoede en inburgering bijvoorbeeld. Het sociaal domein sluit naadloos aan bij haar betrokkenheid bij de medemens. Een rol als beleidsadviseur, projectleider of -medewerker past goed bij haar kwaliteiten.
Het dragen van verantwoordelijkheid vindt Ize prettig. Daarbij is ze in staat haar werk zelfstandig vorm te geven. De werkenergie komt echt los wanneer Ize samenwerkt met anderen. In verbinding zijn met anderen is belangrijk voor haar. Ze is sociaal, loyaal en betrouwbaar. Ize is trouw aan haar eigen normen en waarden en dat maakt haar (nu al) een authentieke persoonlijkheid.
Zie jij Ize al in jouw organisatie rondlopen?

Neem dan snel contact op met Jochem Schoemaker dan gaan we dat regelen!

Contactgegevens Jochem

Blijf op de hoogte van de laatste vacatures

Maak Job Search Agent