Inloggen

Bekijk onze YoungEffect trainees

 

Onze trainee Sanne Rokx

YoungEffect’er Sanne Rokx draagt graag haar steentje bij aan het vergroten van werkgeluk van medewerkers. Ze heeft inmiddels twee jaar ervaring binnen het HR-werkveld en zet de opgedane kennis en ervaring in combinatie met haar mensgerichte kwaliteiten graag in voor vraagstukken gericht op learning & development, vitaliteit, werkgeluk en talentontwikkeling. Daarnaast zou een rol als junior HR adviseur goed aansluiten. 
Door haar betrokkenheid en aanpassingsvermogen weet Sanne nieuwe dynamieken en vraagstukken snel te doorgronden. Door goed te luisteren en de juiste vragen te stellen achterhaalt ze de vraag achter de vraag. Ze weet vervolgens tot een passende oplossing te komen door efficiënt (samen) te werken, hierbij verliest ze het menselijke aspect nooit uit het oog. 
Naast dat Sanne graag bijdraagt aan de ontwikkeling van anderen, is ze ook erg leergierig met betrekking tot haar eigen (persoonlijke) ontwikkeling. Hierdoor groeit ze snel en is ze een aanwinst voor je organisatie. 
Zie jij Sanne al in jouw organisatie rondlopen? Neem dan snel contact op met Monique via 06-13611699 of info@regioeffect.nl, dan gaan we dat regelen!  

Neem dan snel contact op met Monique van Wagenberg

Contactgegevens Monique

Onze trainee Lara Kranendijk

YoungEffect’er Lara Kranendijk wil graag de switch maken naar het Ruimtelijk Domein. Tijdens haar studie Human Resource Management is zij gestart als medewerker energie belasting, vanwege haar affiniteit met duurzaamheid en energie. Middels een minor ‘Circulaire Economie, Duurzaam Ondernemen’ heeft zij haar passie en kennis weten te verbreden. Een onderdeel hiervan was onderzoek doen naar de mate van hergebruik van materiaalstromen die vrijkwamen bij de sloop van een woonwijk. Ook heeft zij het LTO Nederland geadviseerd over innovatieve oplossingen om meer waarde toe te voegen aan de huidige champignonteelt. Haar afstudeeronderzoek deed zij bij Milieudefensie. Lara is ondernemend en initiatiefrijk en heeft een proactieve houding, daarmee maakt ze zich zaken snel eigen. Zo heeft zij  bij haar bijbaan bij Yes energie advies voorgesteld om als teamleider de spil te vormen tussen directie en de medewerkers. Dit heeft zij met verve gedaan en ze is er nu aan toe om gehoor te geven aan haar ambities binnen het ruimtelijk domein. Met haar analytische blik, pragmatische aanpak en creativiteit kan zij veel voor jouw organisatie betekenen, bijvoorbeeld in de rol van projectmedewerker of projectadviseur. Lara houdt van samenwerken met anderen en toewerken naar een gezamenlijk resultaat.

Zie jij Lara al in jouw organisatie rondlopen? Neem dan snel contact op met Monique via 06-13611699 of info@regioeffect.nl, dan gaan we dat regelen!  

Neem dan snel contact op met Monique van Wagenberg

Contactgegevens Monique

Blijf op de hoogte van de laatste vacatures

Maak Job Search Agent