Inloggen

Bekijk onze YoungEffect trainees

 

Onze trainee Sanne Rokx

YoungEffect’er Sanne Rokx draagt graag haar steentje bij aan het vergroten van werkgeluk van medewerkers. Ze heeft inmiddels twee jaar ervaring binnen het HR-werkveld en zet de opgedane kennis en ervaring in combinatie met haar mensgerichte kwaliteiten graag in voor vraagstukken gericht op learning & development, vitaliteit, werkgeluk en talentontwikkeling. Daarnaast zou een rol als junior HR adviseur goed aansluiten. 
Door haar betrokkenheid en aanpassingsvermogen weet Sanne nieuwe dynamieken en vraagstukken snel te doorgronden. Door goed te luisteren en de juiste vragen te stellen achterhaalt ze de vraag achter de vraag. Ze weet vervolgens tot een passende oplossing te komen door efficiënt (samen) te werken, hierbij verliest ze het menselijke aspect nooit uit het oog. 
Naast dat Sanne graag bijdraagt aan de ontwikkeling van anderen, is ze ook erg leergierig met betrekking tot haar eigen (persoonlijke) ontwikkeling. Hierdoor groeit ze snel en is ze een aanwinst voor je organisatie. 
Zie jij Sanne al in jouw organisatie rondlopen? Neem dan snel contact op met Monique via 06-13611699 of info@regioeffect.nl, dan gaan we dat regelen!  

Neem dan snel contact op met Monique van Wagenberg

Contactgegevens Monique

Blijf op de hoogte van de laatste vacatures

Maak Job Search Agent