Inloggen

Netwerkprogramma ambitieuze ambassadeur

Het netwerkprogramma ambitieuze ambassadeur: horizonverbreding voor toppers. 

Het netwerkprogramma is er voor toppers die graag hun horizon verbreden door een opdracht te gaan doen bij een ketenpartner. Op deze wijze kan regionale samenwerking worden bevorderd.

Wat is het doel?

Het doel is om je organisatie verder te ontwikkelen door het leren kennen van ketenpartners, het leren van en delen van ervaringen, het opbouwen van een kwalitatief netwerk of het verruimen van individueel referentiekader, kennis en ervaring. Daaruit voortvloeiend volgt de extra aandacht voor professionele en persoonlijke ontwikkeling van de toppers.

Wie nemen deel?

Talis, RadboudUMC, Pluryn, Driestroom, ROC Nijmegen, Werkbedrijf Rijk van Nijmegen, ZZG Zorggroep en RIBW nemen deel aan het netwerkprogramma.

Hoe dan?

Vanuit jouw organisatie en andere deelnemende ketenpartners wordt binnen een periode van 3 tot 6 maanden een groep van excellente medewerkers in de gelegenheid gesteld om bij deze ketenpartners een project of opdracht tot uitvoering te brengen. Periodiek vindt intervisie plaats, waarin ruimte is voor gastsprekers en/of workshops op maat.

Download hier de brochure.

 

Voor meer informatie neem je contact op met Monique van Wagenberg.

Gegevens Monique

 

80%
Geslaagde uitplaatsingen
250+
Organisaties waar we actief zijn
8.3
Onze klanten beoordelen ons met een

Blijf op de hoogte van de laatste vacatures

Maak Job Search Agent