Inloggen

Anita Peters

Kandidaten kunnen bij ons op hun eigen manier hun verhaal kwijt. Er wordt écht naar ze geluisterd.

Anita Peters

Financieel Administratief Medewerker

Bij RegioEffect ben ik verantwoordelijk voor de boekhouding. Maar ook houd ik me bezig met diverse backoffice-taken. Zo ondersteun ik de adviseurs bij hun werkvoorraad. Dit houdt in dat ik zorg dat alles op tijd gefactureerd wordt en dat ik planningslijsten maak zodat de adviseurs weten waar ze staan in een traject. Verder verzorg ik de salarisadministratie, maak berekeningen voor offertes, pas de website aan en zorg voor een gestructureerd CRM-systeem. Daarnaast verzorg ik ook de boekhouding voor het fruitbedrijf van de familie van Monique van Wagenberg, onze directeur.

Ik ben echt op mijn plek bij RegioEffect. Vooral de diversiteit aan werkzaamheden vind ik erg prettig. Ik kan mijn eigen tijd indelen. In eerste instantie ben ik aangenomen voor de boekhouding maar gaandeweg zijn er steeds meer werkzaamheden bijgekomen. Zo ben ik ook meer betrokken bij andere processen binnen het bedrijf en dat maakt het voor mij erg leuk.

RegioEffect is een klein bedrijf; we hebben korte lijnen en zijn niet zo formeel. We houden niet van poespas en zijn recht door zee. Dat geeft mensen vertrouwen. Vaak komen kandidaten uit een lastige situatie. Bij ons kunnen ze op hun eigen manier hun verhaal kwijt. Er wordt écht naar ze geluisterd.

Privé is het een grote hobby van me om mijn tuin te onderhouden (en steeds weer te veranderen). Ook ben ik graag bezig met bloemschikken en zwem ik baantjes om in beweging te blijven. Verder vind ik fotograferen erg leuk om te doen.

Contact met Anita: 0487 523211 of administratie@regioeffect.nl

Blijf op de hoogte van de laatste vacatures

Maak Job Search Agent