Inloggen

Anna Sliepen

"Niet alleen werkgeluk maar ook levensgeluk!"

Anna Sliepen

Adviseur / Associée

Sinds de jaren 90 ben ik werkzaam in de fascinerende wereld van mens, werk en organisatie, zowel in het bedrijfsleven als in de non profit. 
Als Loopbaanadviseur begeleid ik medewerkers die zich in een onzekere arbeidspositie bevinden. Dit tijdens reorganisaties, burn-out, re-integratie of voor medewerkers die overvraagd worden of zingeving missen.
Sinds 2005 ben ik hierin verder gegaan als zelfstandig Loopbaanadviseur en Bedrijfsmaatschappelijk werker.  
De rode draad in mijn loopbaan is het in beweging brengen van medewerkers -die gewenst of ongewenst- worden uitgedaagd om te gaan met snelle veranderingen en onzekerheden in hun werkend leven. 
Het vinden van een nieuwe baan of het inslaan van een andere weg hoef je daarbij niet alleen te doen want daarin bewegen we samen. 
Ik ben graag je reisgids in ontwikkeling. Een geslaagde reis begint immers met een goede voorbereiding. 
Dit door cruciale drijfveren te ontdekken, ongebruikte talenten optimaal in te zetten en mogelijkheden te zien waar jij energie én meer werkplezier van krijgt! 
Ik ervaar daarbij ook veel voldoening omdat ik een stukje mag mee lopen in iemands leven want naast werk komt vaak een persoonlijk stukje kijken. Werk en persoon zijn immers niet te onderscheiden want we nemen onszelf altijd mee op de werkplek. 
Als Adviseur werk ik daarom graag samen met RegioEffect om hun visie en missie mede waar te maken. Met empathisch vermogen, praktijkervaring, studie en een helder plan van aanpak, begeleid ik bij het maken van passende keuzes. 
Niet alleen voor meer werkgeluk en ontwikkeling maar ook voor zingeving en levensgeluk! 
Privé kan je me al bewegend vinden in de natuur, in fijne ontmoetingen, in het maken van mooie reizen en bij mijn familie en vrienden.

Contact met Anna 06-29002025 of anna@regioeffect.nl.

 

Blijf op de hoogte van de laatste vacatures

Maak Job Search Agent