Inloggen

Bram van Glabbeek

Het mooiste van dit werk? Het moment dat alle puzzelstukjes in elkaar vallen.

Bram van Glabbeek

Accountmanager Publiek Domein

Het totaalproces van ons werk en daarin verbindingen kunnen leggen tussen organisaties en kandidaten; dat is wat mij energie geeft in mijn werk als adviseur bij RegioEffect. En dat totaalproces bestaat eigenlijk uit vier onderdelen: (1) Kansen zien voor kandidaten waarin zij optimaal tot hun recht komen, (2) opdrachtgevers helpen aan de ideale kandidaat voor hun vraagstuk, (3) werkgevers ondersteunen met hun (duurzame) inzetbaarheidsvragen, (4) zorgen voor continuïteit voor RegioEffect. 

Het mooiste moment is wanneer alle puzzelstukjes in elkaar vallen: de kandidaat is blij met zijn nieuwe baan. De oud-werkgever is tevreden met de oplossing én met de nieuwe uitdaging voor de kandidaat. De nieuwe werkgever heeft zijn capaciteitsbehoefte ingevuld met een nieuwe medewerker. En ook voor RegioEffect is dan de cirkel rond. Als alle partijen uiteindelijk tevreden zijn, ik noem dat: win tot de macht 4.

De persoonlijke aanpak die we bij RegioEffect hanteren vinden we heel belangrijk. We zien elk traject als een individueel traject, omdat je mensen niet over één kam kan scheren. Het maakt een wezenlijk verschil of iemand vrede heeft met de mobiliteitsoplossing en met de manier van afscheid nemen van de oude werkgever. En wat wil een kandidaat voor de toekomst? Zoekt hij een loondienstverband of wil hij juist ondernemer worden? De situatie bepaalt dus de aanpak voor de kandidaat. En dat maakt RegioEffect anders dan andere organisaties die zich richten op mobiliteit en duurzame inzetbaarheid. 

Mijn vrije tijd breng ik graag tijd door met familie en vrienden, onder het genot van een lekker drankje. En ik hou van lekker eten dat ik het liefst in mijn buitenkeuken klaar maak.

Contact met Bram: 06 5159 2700 of Bram@regioeffect.nl

Blijf op de hoogte van de laatste vacatures

Maak Job Search Agent