Inloggen

Ilse Bieleveldt

Met ons warme netwerk krijgen we veel voor elkaar voor onze kandidaten. Daar ben ik echt trots op.

Ilse Bieleveldt

Adviseur en Accountmanager Onderwijs

Binnen RegioEffect ben ik accountverantwoordelijk voor de onderwijsbranche. Ik heb de contacten met diverse lagen binnen het onderwijs. Dat kan zijn met HR-adviseurs, het College van Bestuur, schoolbesturen of directies. Tevens coach ik directeuren en ben ik actief in de loopbaanbegeleiding en arbeidsmarktbemiddeling. Dat helpt me om makkelijker te schakelen. We hebben opdrachtgevers in het primair onderwijs, voortgezet onderwijs, MBO, HBO en op universitair niveau.

De rode draad in mijn loopbaan is HR en onderwijs. Zo ben ik onder andere vestigingsmanager en accountmanager Onderwijs geweest bij Randstad. In 2000 heb ik de stap gemaakt naar leerkracht in het basisonderwijs. Ik merkte echter dat ik meer energie haalde uit HR en advisering en ben dus bij een groot bestuur, waar 37 basisscholen bij zijn aangesloten, als HR adviseur aan de slag gegaan. Omdat ik zelf in het onderwijs heb gewerkt, weet ik vaak snel wat een onderwijsinstelling nodig heeft.

Bij RegioEffect leveren we maatwerk voor kandidaten. We kiezen voor een persoonlijke benadering en we hebben daardoor ook een hoog slagingspercentage. Ik ben ook trots op ons warme netwerk. Daarmee krijgen we veel voor elkaar voor onze kandidaten. Ik merk dat zelf ook in mijn werk. Mensen verbinden zonder of voordat de vacature ontstaat, dat is onze kracht. Dankzij dat grote netwerk van RegioEffect kunnen wij dat doen.

Privé vind ik het fijn om tijd door te brengen met mijn man en twee kinderen, met vrienden een hapje te gaan eten en lekker te wandelen (en hardlopen) in de natuur.

Contact met Ilse: 06 1172 2556 of Ilse@regioeffect.nl

Blijf op de hoogte van de laatste vacatures

Maak Job Search Agent