Inloggen

Jolanda Bouwman

Door achter te laten wat je niet meer nodig hebt, creëer je ruimte om te vinden wat je vooruitbrengt.

Jolanda Bouwman

Adviseur / Associée

In mijn rol binnen HRM, bij toen nog de gemeente Boxmeer nu inmiddels de gemeente Land van Cuijk, heb ik voor het eerst kennisgemaakt met Regio Effect via Bram. Wij zijn in verschillende trajecten samen opgetrokken en hebben voor medewerkers mooie mobiliteitsdienstverbanden afgesloten. Met resultaat een win-win situatie zowel voor de medewerkers als de werkgever.
Mijn ervaring (25+ jaren) als HR Business Partner binnen de Rijks- en lokale overheid hebben mij veel gebracht. Mooie ontwikkeling doorgemaakt en waardevolle trajecten mogen begeleiden. In het speelveld in een politiek bestuurlijke organisatie voel ik me thuis. Ik treed voornamelijk op als sparringpartner op tactisch en strategisch niveau van het bestuur, gemeentesecretaris/algemeen directeur, directie en leidinggevenden over alle HR-vraagstukken in de breedste zin van het woord. 
Naast de passie voor het HR-vak ben ik ook mediator en Register Vertrouwenspersoon. Ik vind het belangrijk dat men gehoord wordt en je onbevooroordeeld oprecht luistert. Dit geeft vaak al heel veel lucht bij de ander.
Voor Regio Effect word ik naast HR-werkzaamheden ook ingezet als loopbaan/re-integratiecoach (2de spoor trajecten). Op freelancebasis samen met Regio Effect deze opdrachten uit te voeren is waardevol en geeft energie.
In mijn vrije tijd ben ik vrijwillige buurtbemiddelaar, wandel ik graag met onze Jack Russel en in een goed boek kan ik helemaal verdwalen.

Contact met Jolanda 06-21614227 of info@statera-advies.com.

 

Blijf op de hoogte van de laatste vacatures

Maak Job Search Agent