Inloggen

Karen van de Wiel

Ieder heeft zijn eigen unieke pad te bewandelen.

Karen van de Wiel

Adviseur

Ik help je om de stip op de horizon te verhelderen in de zoektocht naar een baan.

Samen creëren we inzicht in jouw talenten en kwaliteiten om vervolgens de stappen te zetten naar een baan die bij jou past.

Het is mijn passie om een bijdrage te leveren aan jouw persoonlijke ontwikkeling en loopbaan. Ik begeleid in de eenvoud, doel- en resultaatgericht,  met een praktisch insteek en een lach. Ik benader mensen op een positieve en gelijkwaardige manier waarbij ik een vertrouwde omgeving creëer.

In een gesprek zie ik snel de hoofdlijnen waar het om gaat en kom gauw tot de kern van de vraag, waarvoor ik een concreet en gericht actieplan opstel. Ik benader alles vanuit een positieve invalshoek, denk in mogelijkheden en kansen en zie talenten van de mens en zet mensen in hun kracht.

ik ben mijn loopbaan ooit begonnen als secretaresse in het bedrijfsleven en heb zelf een loopbaantraject doorlopen om een carrière switch te maken naar (loopbaan)coaching.

Ik heb jarenlange ervaring in de zakelijke branche en overheid in loopbaanadvisering, jobcoaching, 2e spoor begeleiding en ik heb 10 jaar een eigen bedrijf gehad in stress en burn-out coaching.
In mijn vrije tijd ben ik graag in de natuur aan het wandelen en maak ik natuurfoto’s. Daarnaast houd ik van gezond en lekker eten met een goed glas wijn. Verder ben ik graag omringd door familie en vrienden. 

Contact met Karen 06-42137256 of karen@regioeffect.nl.

 

Blijf op de hoogte van de laatste vacatures

Maak Job Search Agent