Inloggen

Karin Vos

Lekker in je werk – vooral een kwestie van Verkennen & Doen!

Karin Vos

Adviseur / Associée

Met een tomeloze energie en een diepe passie voor loopbaanontwikkeling werk ik graag samen met RegioEffect. Wij vinden elkaar in trots, ambitie, professionaliteit en resultaatgerichtheid als drijvende krachten achter de loopbaan-aanpak. 
Als trainer en loopbaancoach ben ik voortdurend op zoek naar nieuwe uitdagingen en kansen.
Mijn brede ervaring strekt zich uit over zowel de publieke als private sector, en veel mensen hebben mij leren kennen vanuit mijn achtergrond bij zowel gemeenten, samenwerkingsverbanden als banken. In deze functie heb ik waardevolle inzichten opgedaan en een uitgebreid netwerk opgebouwd, dat ik graag inzet om anderen te begeleiden in hun loopbaanontwikkeling.
Als een actief lid van diverse mobiliteitsnetwerken, ben ik altijd bezig met het verkennen van nieuwe mogelijkheden en het delen van best practices. Ik ben er trots op dat ik al vele jaren nauw samenwerk met RegioEffect en hun missie deel om mensen te helpen bij hun loopbaangroei.
Ik kijk ernaar uit om mijn ervaring en enthousiasme in te zetten bij RegioEffect en samen te werken aan inspirerende loopbaantrajecten. Laten we samen ontdekken wat we kunnen bereiken zodat ook jij weer met recht kunt zeggen: “ik zit weer lekker in mijn werk!”
Privé kan je mij vooral vinden in de tuin, al klussend in en rond ons huis, op de fiets of mooie reizen maken en op de tennisbaan.

Contact met Karin 06-26848425 of info@karinvostraining.nl.

 

Blijf op de hoogte van de laatste vacatures

Maak Job Search Agent