Inloggen

Mareen Medema

De rode draad in mijn carrière is het verzilveren van kansen. En dat is precies wat ik bij RegioEffect doe!

Mareen Medema

Matchmaker & Adviseur

Ruim 10 jaar heb ik in de arbeidsmarktbemiddeling gewerkt in de combinatie Sales & Recruitment. Na een kleine uitstap van twee jaar in het Hoger onderwijs als docent/praktijkcoördinator, werk ik nu met veel plezier bij RegioEffect. Hier ben ik naast recruiter ook accountadviseur voor het Onderwijs in Gelderland. Ik zorg voor de juiste match tussen kandidaten en vacatures. En ik onderhoud de contacten bij regionale onderwijsorganisaties en breng onze diensten daar onder de aandacht. Die combinatie van functies vind ik heel leuk. 

De kracht van RegioEffect ligt in ons duurzame en stevige netwerk. Maar ook in de diversiteit van onze dienstverlening. Daarmee bedoel ik enerzijds de arbeidsbemiddeling en anderzijds de verschillende oplossingen die we bieden voor duurzame inzetbaarheid en over- en ondercapaciteit. En natuurlijk de loopbaan- en jobcoaching die we doen. Op heel veel vlakken zijn we inzetbaar. 

De keuze voor RegioEffect ligt voor veel kandidaten in de sfeer en het persoonlijke aspect. We zijn net even anders dan anders. Ook als je bij ons kantoor komt aanrijden bijvoorbeeld, in de groene omgeving vlakbij de Waal. Maar we denken ook met de mensen mee; we hebben oog voor het individu. Als kandidaat mag je verhaal er echt zijn. Dat vinden veel van onze kandidaten erg prettig. 

Privé houd ik van lekker koken en tafelen. Bij voorkeur met mijn gezin en/of familie en vrienden. Daarnaast hou ik erg van muziek. Ik treed professioneel op als zangeres van Jazz & Easylistening en werk onder de naam MareenMusic met verschillende muzikanten. Maar het bezoeken van concerten vind ik ook een heerlijke bezigheid.

Contact met Mareen: 06 2811 5693 of Mareen@regioeffect.nl
 

Blijf op de hoogte van de laatste vacatures

Maak Job Search Agent