Inloggen

Marieke Hartman

Als ik het durf, durf jij het zeker!

Marieke Hartman

Adviseur

Soms weet je het even niet meer en merk je dat je op zoek bent naar antwoorden op vragen zoals: wie ben ik, wat kan ik en wat wil ik eigenlijk met mijn loopbaan? Ook ik heb met deze vragen gestoeid na 18 jaar werkzaam in het onderwijs. Voor mij werd al snel duidelijk dat ik anderen wil blijven helpen, dat ik blij word als anderen tot bloei komen. Dit door met hen het gesprek te voeren, vragen te stellen, te luisteren, te analyseren en te coachen. Door zelf de regie te pakken in mijn loopbaan en niet af te wachten, heb ik de switch kunnen maken naar mijn baan als loopbaanadviseur. Het maakt mij enorm blij als ik dit ook bij anderen weet te bereiken. Mijn eigen ervaring neem ik hierin mee en dat schept meteen een band. En geeft daarnaast vertrouwen! Als ik het durf, durf jij het zeker!

Voor mij is het belangrijk dat mensen zich op hun gemak voelen en dat ze weten dat ze er niet alleen voor staan. Dat is het mooie bij RegioEffect. We doen het samen met jou én het hele team. Samen gaan we op zoek naar jouw antwoorden en naar jouw pad, ieder persoon is anders en dat vraagt om maatwerk. Doordat ik nieuwsgierig van aard ben, zal ik je veel vragen stellen waardoor we een beeld kunnen vormen van wie jij bent. Ook door middel van verschillende werkvormen komen we erachter wat jouw drijft. Vervolgens vertalen we dat naar de arbeidsmarkt. Het mooie aan maatwerk is dat we regelmatig zijwegen mogen nemen en we dus echt jouw pad kunnen bewandelen waarbij ik in de berm loop. Door samen het goede gesprek te blijven voeren, elkaar in vertrouwen te nemen en de weg voor je te blijven zien, ben ik ervan overtuigd dat jij op de voor jouw beste plek uitkomt. En daar geniet ik enorm van. Enjoy en explore!

In mijn vrije tijd geniet ik van mijn gezin en verbouwen we stap voor stap ons huis. Sporten vind ik ook heerlijk om te doen zoals zaalvoetbal, bootcamp, wandelen en ik sta graag op de ski’s of mijn snowboard. Ook komt er iedere week wel iets lekkers uit mijn oven, want bakken vind ik erg leuk om te doen! Het opeten van de baksels is misschien nog wel leuker, in ieder geval lekkerder.

Contact met Marieke: 06 30220798 of marieke@regioeffect.nl

Blijf op de hoogte van de laatste vacatures

Maak Job Search Agent