Inloggen

Het succes van Esther Dorren

Het succes van Esther Dorren

Esther werkte al veertien jaar in diverse functies in het sociaal domein bij de gemeente Eindhoven, toen ze met haar werkgever het gesprek over haar toekomst aanging. In de loop der jaren had zich in haar de wens ontwikkeld om als beleidsadviseur aan de slag te gaan. Graag wilde ze daarvoor in een loopbaantraject onderzoeken wat hiervoor nodig was. 
Haar werkgever vond dat een prima idee. Esther had al uitgezocht waar ze haar loopbaantraject wilde volgen en was bij RegioEffect uitgekomen, waarmee haar werkgever vaker samenwerkt.
Uit het loopbaantraject bij RegioEffect bleek dat Esther in de goede richting dacht. Zowel haar motivatie als haar capaciteiten bleken heel goed bij de functie beleidsadviseur te passen. 

-    Volgende stap durven zetten

“Dan moet ik ook de volgende stap durven zetten,” dacht ze vervolgens. Ook daaraan was haar werkgever bereid mee te werken: een duurzaam inzetbaarheidscontract bij RegioEffect. 
Esther nam hiervoor ontslag om bij RegioEffect in dienst te komen, op zoek naar een beleidsfunctie bij een gemeente. Dit bracht haar als eerste in een tijdelijke functie bij de gemeente Geertruidenberg. 

-    Enthousiast!

RegioEffect accountmanager Bram van Glabbeek bracht haar vervolgens onder de aandacht van de gemeente Best. Daar was men op zoek naar goede mensen en wilde men Esther een kans geven, in de functie beleidsadviseur sociaal domein. Nog altijd vanuit het duurzaam inzetbaarheidscontract bij RegioEffect.
Men was (en is) in Best dik tevreden met haar. Daarom kan ze nu een collega die met pensioen gaat opvolgen en komt ze bij de gemeente Best in dienst. 
Ze is ronduit enthousiast. “Het bevalt me hier heel goed. De organisatie is overzichtelijk, de lijntjes zijn kort, fijne collega’s, een goede sfeer, mijn takenpakket is mooi breed en de onderwerpen vallen binnen mijn kennis en ervaring. Wat veel mensen zeggen over werken in een kleinere gemeente, blijkt te kloppen!” 
Esther kijkt terug op een mooie en spannende periode die haar op dit punt heeft gebracht. Ze is blij met de keuzes die ze heeft gemaakt. “Ik kan het alleen maar aanraden: als je stappen wilt zetten in je carrière, dan moet je durven te bewegen, en risico’s nemen hoort daarbij. Bij RegioEffect geven ze je dat extra zetje dat je hierbij kunt gebruiken.”
 

A Peters
0
14 July 2023
Share

Het laatste nieuws

We hebben de afgelopen periode diverse matches gemaakt, vijf nieuwe...
18 April 2024

Blijf op de hoogte van de laatste vacatures

Maak Job Search Agent