Inloggen

"Ik weet weer wat ik waard ben"

Britt Lemmers is 33 jaar en ruim 8,5 jaar lang werkzaam geweest als administratief medewerker bij WerkBedrijf Rijk van Nijmegen. Ze was toe aan een nieuwe uitdaging. Meer uitdaging, meer verandering. Bij haar voormalig werkgever was ze uitgeleerd en kon ze geen verdere stappen hogerop meer realiseren. Samen met haar werkgever heeft ze bij RegioEffect aangeklopt om de zoektocht naar een nieuwe uitdaging te starten.

“Samen met Lucie van RegioEffect ben ik aan de slag gegaan met een profielschets. Ik kreeg diverse opdrachten mee waar ik veel aan heb gehad. RegioEffect heeft me geholpen meer inzicht te krijgen in mezelf en waar ik voor sta. Met mijn vragen kon ik terecht bij Lucie die mij altijd heeft voorzien van eerlijk en bruikbaar advies. Een opdracht was bijvoorbeeld om tien goede én minder goede eigenschappen van mezelf op te schrijven en dit aan vier andere mensen uit mijn omgeving ook te vragen. Dit heeft me interessante inzichten opgeleverd. Ik kwam er namelijk achter hoe anderen mij daadwerkelijk zien en dit heeft veel gedaan voor mijn zelfbeeld.

Hoe ik overkom bij andere mensen, vond ik vaak lastig in te schatten. Ineens word je in het diepe gegooid en stap je je comfortzone uit. Voor deze inzichten ben ik RegioEffect erg dankbaar. Het contact met Lucie heb ik altijd als erg prettig ervaren. Ze stond te allen tijde open voor mailtjes en berichten. Ze heeft me tevens geholpen bij het traject van concrete interesse vanuit potentiële werkgevers tot het uiteindelijk arbeidscontract waar ik met name zelf ook 100% achter sta. Een fijne sparringpartner!

Het mooiste nieuws? Per 1 maart heb ik een nieuwe uitdaging. Ik ga bij mijn nieuwe werkgever aan de slag als financieel administratief medewerker om na een jaar door te kunnen groeien naar bedrijfsadministrateur. Ik heb enorm veel zin in deze nieuwe uitdaging.”

Mareen Medema
2806
15 March 2022
Share

Het laatste nieuws

Blijf op de hoogte van de laatste vacatures

Maak Job Search Agent