Inloggen

Training WerkGelukkig

Om mee te gaan in een veranderende omgeving bieden wij vanuit onze RegioEffect Academie trainingen en workshops aan om de dynamiek in jouw werkzame leven een boost te geven. Een voorbeeld hiervan is de training WerkGelukkig.

Onderstaand een reactie van een deelnemer:

"Onlangs heb ik met veel genoegen de training 'werkGELUKKIG' van RegioEffect mogen volgen. De training werd gegeven door twee enthousiaste en kundige adviseurs van RegioEffect, die elkaar perfect aanvulden. Door middel van verschillende werkvormen werden de deelnemers op een plezierige manier geprikkeld en meegenomen in het ontdekken van datgene wat hen werkGELUK oplevert. De training en interactie binnen de groep, die op een respectvolle manier plaatsvond, leidde voor mij tot nieuwe inzichten en tips. Theorie, oefeningen en verdiepingsgesprekken wisselden elkaar in een prettig tempo af, waardoor de middagen voorbij vlogen. Voor mij heeft het geleid tot een duidelijk beeld van mijn drijfveren, kwaliteiten en werkvoorkeuren. Hiermee kan ik weer verder!"

Is deze cursus ook iets voor jou?

De volgende training wordt gegeven op dinsdag 12 mei (dagdeel 1), dinsdag 26 mei (dagdeel 2) en dinsdag 9 juni (dagdeel 3). De training vindt plaats in de middag bij DROOM! te Beuningen.

Belangstelling of wil je meer informatie? Stuur dan een mail naar moniquevoorn@regioeffect.nl.

Monique Voorn
1166
17 February 2020
Share

Het laatste nieuws

In deze vakantiemaand hebben we diverse matches gemaakt en twee nieuwe...
7 september 2021

Blijf op de hoogte van de laatste vacatures

Maak Job Search Agent