Inloggen

Succesvolle matches december 2020

In deze feestelijke decembermaand & tevens laatste maand in dit bijzondere jaar hebben we diverse matches gemaakt. Lees ze hieronder!

  • We hebben weer een nieuwe professional mogen verwelkomen in een Duurzaam Inzetbaarheidscontract. Dit gaat in per 1 januari 2021. Zij komt uit het onderwijs en is werkzaam geweest als docent bloemen. Zij gaat op zoek naar een nieuwe uitdaging.  
  • Kandidaat, starter op de arbeidsmarkt op het vlak van HRM, hebben we succesvol bemiddeld naar een baan als HR Medewerker bij onze opdrachtgever ODBN. 
  • Een kandidaat in het LeerWerk Programma van RegioEffect in samenwerking met Werkbedrijf Rijk van Nijmegen start in een mooie rol als programma ondersteuner Omgevingswet bij gemeente Oss. Het betreft een detachering voor minstens 1 jaar. 
  • Een van onze kandidaten in een Duurzaam Inzetbaarheidscontract is succesvol geplaatst naar een functie bij gemeente Zevenaar.
  • Een kandidaat met een loopbaan traject bij RegioEffect is gestart in een mooie nieuwe functie binnen zijn eigen gemeente, Sittard Geleen. 
  • Een kandidaat, leerkracht uit het primair onderwijs, is gestart in een nieuwe job bij Ergon. Het is een nieuwe functie, waar zij zelf veel invulling aan gaat geven. Het grote doel is 'Taalverhoging'. Ze gaat lesgeven, maar ook programma's ontwikkelen. Alles in samenwerking met partners, zoals bv gemeente Eindhoven en Stercollege. Naar haar eigen zeggen een spannende & mooie uitdaging!
  • Een kandidaat die door corona haar baan als content manager binnen een commerciële organisatie was kwijtgeraakt heeft tijdens haar begeleidingstraject een nieuwe baan gevonden. In een week tijd had zij bij drie organisaties een aanbieding gekregen. Ze is inmiddels gestart en zeer enthousiast over haar nieuwe rol als communicatie adviseur bij een startende organisatie die wijn produceert.
  • Een kandidaat, werkzaam als leerkracht heeft na jobcoaching via RegioEffect een baan gevonden als pedagogisch behandelaar bij een organisatie voor slechthorenden.
  • Een medewerker van de gemeente Arnhem is door een reorganisatie op een niet passende functie geplaatst. Tijdens haar loopbaan oriëntatie fase bij RegioEffect is vanuit ons warme netwerk een link gelegd met de gemeente Overbetuwe. Zij is reeds gestart bij de Gemeente Overbetuwe als Jobcoach bij Werk & Inkomen.


 

 

Mareen Medema
391
6 January 2021
Share

Het laatste nieuws

In april hebben we diverse matches gemaakt en een aantal nieuwe professionals...
6 mei 2021

Blijf op de hoogte van de laatste vacatures

Maak Job Search Agent