Inloggen

Succesvolle matches september 2020

In de maand september hebben we diverse matches gemaakt. Lees ze hieronder! 

 • We hebben een nieuwe professional mogen verwelkomen in een Duurzaam inzetbaarheidscontract, die vanuit een gemeentelijke organisatie de overstap wil maken naar een baan als vrachtwagenchauffeur.
 • Een kandidaat, werkzaam als beleidsadviseur bij het Werkbedrijf Rijk van Nijmegen heeft als deelnemer van het netwerkprogramma "ambitieuze ambassadeur" de kans gekregen om een tijdelijke beleidsopdracht te mogen gaan doen bij Stichting Midden Gelderland. STMG heeft, net als andere organisaties in de verpleging en verzorging, last van de krappe arbeidsmarkt en het tekort aan personeel. Dit terwijl de vraag naar zorg de komende jaren alleen maar toeneemt en complexer wordt. De organisatie heeft al veel acties en initiatieven lopen om dit probleem aan te pakken. Zijn opdracht bij STMG is om hen te helpen hierin meer visie en samenhang te krijgen. Ondertussen kan hij ook inspringen op nieuwe mogelijkheden of gaten die hij tegenkomt.
 • Een kandidaat, werkzaam als teamleider en zorg coördinator bij RIWB, gaat als deelnemer van het netwerkprogramma "ambitieuze ambassadeur" een opdracht doen bij woningbouwcorporatie Talis op het onderdeel vastgoed.
 • Een kandidaat, werkzaam als coördinator ICT project en consulent bedrijfsdienstverlening, heeft als deelnemer van het netwerkprogramma "ambitieuze ambassadeur" de kans gekregen om een tijdelijke beleidsopdracht te mogen gaan doen binnen het sociaal domein bij Gemeente Nijmegen.
 • Kandidaat uit het MBO is onder begeleiding van een tweede spoor traject gedetacheerd naar een onderwijs ondersteunende functie binnen het  Speciaal Onderwijs. In eerste instantie heeft zij hier een re-integratieplaats ingevuld en kon zij zo werken aan haar herstel. Zij leerde weer in zichzelf te geloven en deed succeservaring op. In het nieuwe schooljaar zal zij voor de helft van haar werktijdfactor gedetacheerd worden en wellicht na de  herfstvakantie voor volledige werktijdfactor. Prachtig om te zien hoe zij gegroeid is en heel mooi om te zien dat zij deze kans heeft gekregen vanuit het Speciaal Onderwijs.
 • Een kandidaat, was werkzaam op de backoffice medewerker op een sales afdeling gaat het roer omgooien en gaat beginnen als begeleider met mensen met een verstandelijke beperking.
 • Een kandidaat, was werkzaam als docent binnen Helicon, en is september gestart als docent bij het Astrum College bij de opleiding Sport en Bewegen binnen een leuk team waar mooie kansen liggen.
 • Een kandidaat werkzaam als medewerker KCC bij een gemeente in Noord-Brabant is super blij met haar nieuwe baan als social worker.
 • Een medewerker met een Duurzaam inzetbaarheidscontract is gestart als vakbeheerder Riool bij de gemeente Zevenaar.
   
Medema
815
9 October 2020
Share

Het laatste nieuws

Ook deze maand hebben we diverse matches gemaakt en twee nieuwe professionals...
3 december 2021

Blijf op de hoogte van de laatste vacatures

Maak Job Search Agent