Inloggen

Wat leverde de bestuurdersbegeleiding APPA Ellen op?

Ellen vertelt haar ervaring in de bestuurdersbegeleiding:

En daar sta je dan, wethouder af en nu? Als bestuurder is je pad vrij duidelijk, je bent houdbaar tot de volgende raadsvergadering, en je weet dat er onherroepelijk een einde komt aan je termijn. Voor sommigen eerder en voor anderen later. Je hebt een bult aan ervaring maar wel in een niche, bestuurlijk Nederland is een vijver met veel vissen, hoe kom je nu uit die ene vijver en in de volgende? Iedereen geeft gevraagd en ongevraagd advies over hoe je het juiste bureau moet kiezen in je APPA traject.
Monique van Wagenberg van Regio Effect kwam op mijn pad en heeft op haar eigen wijze mijn eigenwijsheid in goede banen geleid. Ze liet me vooral zelf mijn pad lopen en gaf me het juiste advies.  Doe en kies waar je jezelf goed bij voelt en dat heb ik gedaan. De eerste tijd was ze een klankbord waar ik kon toetsen of dat wat ik bedacht had ook hout sneed, dat bleek gelukkig het geval en van daar uit gingen we verder. Ze steunde me in de contacten die ik had met de gemeente en zorgde daar voor rust, maar liet mij wel zelf sturen. Ik heb dat als heel waardevol ervaren. De wereld ziet er met de Covid-19 malaise anders uit en zo ook de arbeidsmarkt. Opdrachtgevers trokken zich terug en mijn plan moest bijgesteld worden. Ik heb uiteindelijk op eigen kracht een prachtige functie gevonden als manager Buitenlandse Betrekkingen en Lobby bij de provincie Gelderland.  De positieve en constructieve support van Monique heeft mij enorm geholpen in mijn zoektocht naar wie ben ik en wat kan ik. Bedankt daarvoor!

Monique van Wagenberg
965
7 October 2020
Share

Het laatste nieuws

Ook deze maand hebben we diverse matches gemaakt en twee nieuwe professionals...
3 december 2021

Blijf op de hoogte van de laatste vacatures

Maak Job Search Agent