Inloggen

“Dankzij RegioEffect heb ik de rust om mijn horizon te verbreden.”

Karlien van den Hout werkte bij een GGD en kwam via Duurzaam Inzetbaarheidscontract in dienst bij RegioEffect. Dit heeft ertoe geleid dat ze inmiddels een leuke job heeft bij een adviesbureau op het gebied van leefomgeving, waar ze met veel plezier werkt. Daarnaast geeft ze op een hogeschool les op het gebied van veiligheid en gezondheid in de Omgevingswet.

“Dat ik het juiste vak heb gekozen, is me duidelijk. Ik houd er echt van om advies te geven op het gebied van gezondheid, milieu en leefomgeving. Bij mijn oude werkgever liep ik echter steeds vaker vast. Ik wilde graag eerder bij vraagstukken over leefomgevingskwaliteit betrokken zijn. Aan de voorkant van het traject zitten, om negatieve invloeden te voorkomen in plaats van te genezen. Helaas kon dat bij de organisatie, waar ik al 13 jaar werkte, niet.

Tijdens het Duurzaam Inzetbaarheidscontract bij RegioEffect heb ik de kans gekregen om mijn carrière een andere richting in te sturen. Ik kon in mezelf investeren door te netwerken en mijn kennis te verbreden zonder mijn zekerheden te verliezen. Bovendien kan ik nu dankzij het netwerk van RegioEffect aan de slag met het ontwikkelen van een lesmodule over Veiligheid en gezondheid in de Omgevingswet. Deze module ga ik ook zelf geven aan mijn studenten. Ondertussen blijf ik aan mezelf werken. Met de juiste intentie en inzet kóm je er wel, daar ben ik van overtuigd.”

RegioEffect
1030
11 March 2020
Share

Het laatste nieuws

In april hebben we diverse matches gemaakt en een aantal nieuwe professionals...
6 mei 2021

Blijf op de hoogte van de laatste vacatures

Maak Job Search Agent