Inloggen

Welke training past het beste bij jou?

Welke training past het beste bij jou?

Een training om gelukkiger op je werk te worden? Veel mensen hebben er nog nooit van gehoord, maar jazeker, hij bestaat! Meestal denk je pas aan een training of cursus wanneer je iets in jouw werk niet gemakkelijk afgaat. Bijvoorbeeld dat moeilijke Excel. Of omgaan met een lastige collega. 

Maar er zijn ook trainingen en cursussen waar je veel aan hebt, maar waar je niet vanzelf naar op zoek gaat. Zoals de training WerkGELUKKIG. Ze geeft je inzicht en tools om je werk met meer plezier en succes te doen, en de regie over jouw loopbaan te nemen. Ook voor de werkgever is ze nuttig, want werkgelukkige medewerkers zijn creatiever, weerbaarder en presteren beter. 

OOK VOOR JE WERKGEVER VAN BELANG

De training WerkGELUKKIG klinkt misschien als een luxe, maar is dat volgens RegioEffect accountmanager Bram van Glabbeek zeker niet. “Denk maar aan het grote aantal uren per week dat we aan het werk zijn, dat moet je met plezier kunnen doen. Het komt ook de kwaliteit van jouw werk ten goede. Dat is zowel voor jouzelf als voor jouw werkgever en jouw collega’s van belang.”

Bram wijst ook op andere trainingen en cursussen waar je misschien niet meteen naar op zoek gaat, maar die èn heel nuttig èn leuk zijn. De cursus ‘Loslaten van zekerheden’ bijvoorbeeld. “Die is vooral voor mensen die diep in zichzelf het gevoel hebben dat ze aan ander werk toe zijn, maar bang zijn te verliezen wat ze hebben.” 

WORKSHOP PITCHEN

“En wat dacht je van de online-training ‘Hoe sta ik voor de groep?’, om vrijer, krachtiger en effectiever voor een groep te staan? En van onze ‘Workshop Pitchen’, om nog beter te leren netwerken, en kernachtig te vertellen wie je bent en wat je doet? En van de LinkedIn-training, die je leert om je op LinkedIn scherper te profileren?”  

EEN MUST!

Bijna een must is volgens Bram sollicitatietraining. “Solliciteren lijkt vanzelfsprekend en iedereen denkt wel te weten hoe dat moet, maar bijna iedereen kan met een goede training zijn kansen reëel vergroten. Ook door eens anders naar sollicitatieprocessen te kijken. Daar helpt onze training je bij.”

“BLIJF JE ONTWIKKELEN!”

Moeten we ons dan allemaal blijven bijspijkeren? “Nou, ‘bijspijkeren’, dan hebben we het over praktische vaardigheden, natuurlijk zijn die belangrijk, maar in de praktijk nog belangrijker blijkt je persoonlijke ontwikkeling. Daar liggen voor de meeste mensen de grootste kansen om zich te verbeteren. Daarom is mijn advies: zoek en grijp die kansen!”  
 

A Peters
361
4 April 2023
Share

Het laatste nieuws

Blijf op de hoogte van de laatste vacatures

Maak Job Search Agent