Inloggen

"Een bijzonder constructieve samenwerking"

"Een bijzonder constructieve samenwerking met een geweldig resultaat."

Afgelopen maanden hebben we verschillende wervingen gedaan voor de Gemeente Apeldoorn binnen het Ruimtelijk Domein. Cindy Frieswijk, HR-adviseur thema Ruimte, schakelde RegioEffect in. Na uitgebreide W&S procedures hebben we de posities voor Senior Stedenbouwkundige en Senior Ontwerper Openbare Ruimte succesvol ingevuld. Daarnaast zijn er nog twee wervingen in de afrondende fase. Chris Lagendijk, afdelingshoofd Ruimtelijk Ontwerp en Realisatie: 

“Wij hadden voor Mareen een onmogelijke opgave om kandidaten te vinden voor twee populaire functies. Door haar vasthoudendheid en tact is het haar gelukt. Ik kijk terug op een bijzonder constructieve samenwerking met een geweldig resultaat.” 

Mareen Medema, Recruiter bij RegioEffect: “Het is ontzettend leuk om voor deze specialistische functies te werven, de klant (in dit geval Chris) te ontzorgen en het hele proces te coördineren. Het elkaar over en weer informeren en meenemen in het proces hielp enorm en zorgde ook voor een goede samenwerking. Ook het aanboren van alternatieve kanalen loont. En wat blijkt? De aanhouder wint, ik kan niet stoppen voordat die juiste match gemaakt is. Dat geeft me energie!”

Op naar een langdurige en duurzame samenwerking! 

Mareen Medema
2765
25 January 2022
Share

Het laatste nieuws

We hebben de afgelopen periode diverse matches gemaakt, vijf nieuwe...
18 April 2024
21 February 2024

Blijf op de hoogte van de laatste vacatures

Maak Job Search Agent