Inloggen

Succesvolle matches april 2020

Lees hieronder welke mooie matches we hebben gemaakt in de maand April!

  • Zowel bij CBS Heerlen als bij CBS Den Haag gaat een zzp'er starten als loopbaanadviseur voor 1 dag per week. 
  • Een kandidaat, werkzaam als adviseur openbare ruimte, hebben we gedurende zijn jobsearch traject succesvol bemiddeld naar gemeente Eersel.
  • AO/IC medewerker, die werkzaam was bij een gemeente in Noord-Brabant, is bemiddeld voor de rol van IC medewerker bij de gemeente Beuningen. 
  • Een 2de spoor kandidaat heeft een vast contract gekregen bij de Politie in Ewijk als salarisadministrateur. 
  • Met één van onze kandidaten (werkzaam als onderwijskundig adviseur) hebben we succesvol een loopbaanoriëntatie afgerond, waardoor ze na de meivakantie gaat starten in een mooie nieuwe uitdaging bij Helicon. 
  • Wij begeleiden een kandidaat uit het MBO in het kader van een tweede spoor traject. Voor een kandidaat uit het Mbo die we begeleiden in een tweede-spoor traject, hebben wij een re-integratie plek gevonden waar zij bezig kan zijn met haar passie, namelijk het 'spelen' met taal. Zij gaat een bijdrage leveren aan het kwaliteitsteam. Voor de kandidaat belangrijk om weer een succeservaring op te doen en te zien en ervaren dat werken ook weer goed voelt. Voor de nieuwe organisatie waar zij komt te werken (onderwijs gekoppeld aan zorg) een welkome aanvulling en bijdrage aan deze kwaliteitsslag. Kortom een win-win situatie.
     
Mareen Medema
955
6 May 2020
Share

Het laatste nieuws

In april hebben we diverse matches gemaakt en een aantal nieuwe professionals...
6 mei 2021

Blijf op de hoogte van de laatste vacatures

Maak Job Search Agent