Inloggen

Succesvolle matches juli en augustus 2022

In de zomermaanden juli & augustus 2022 hebben we diverse matches gemaakt en 3 nieuwe professionals die we verwelkomen. Lees ze hieronder!

We hebben drie nieuwe professionals die we welkom heten: Per 1 augustus een kandidaat (ervaring als technisch medewerker) uit het Publieke Domein, inzetbaar in omgeving ’s Hertogenbosch. Per 18 Juli een kandidaat (ervaring  als administratie medewerker) uit het Publieke Domein, inzetbaar in omgeving Oss. Per 1 september een kandidaat (ervaring als Leerkracht/ Intern begeleider) uit het Onderwijs, inzetbaar in omgeving Boxmeer. 

 • Een zonnige match om mee te beginnen: we hebben de interim-opdracht van senior planeconoom voor Curaçao ingevuld met een ZZP’er. Deze kandidaat is inmiddels gestart. 
 • Na een uitgebreide werving en selectie procedure hebben we een extra junior ontwerper openbare ruimte en een extra junior stedenbouwkundige naar de Gemeente Apeldoorn bemiddeld.
 • Een kandidaat met een Duurzaam InzetbaarheidsContract bij RegioEffect hebben we tijdelijk gedetacheerd bij Gemeente Best als BOA. 
 • Een docent Nederlands van het Koning Willem I College heeft na het afronden van haar Universitaire opleiding de switch gemaakt naar de rol van Business Consultant.
 • Via jobcoaching heeft een Projectmanager Vastgoed van de gemeente Nijmegen een mooie overstap gemaakt naar het Rijksvastgoedbedrijf waar hij de laatste jaren van zijn carrière een mooie uitdaging heeft gevonden. 
 • Na een uitgebreide werving en selectie procedure hebben we één van de functies van Beleidsadviseur Ruimtelijke Ontwikkeling bij gemeente Heumen ingevuld. 
 • Vanuit een 2e spoor traject is een leerkracht uit het basisonderwijs gedetacheerd naar een functie van lees- en mediacoach bij een grote stadsbibliotheek. Deze werkplek is geselecteerd op basis van talenten, kwaliteiten en duurzame inzetbaarheid (belastbaarheid) van desbetreffende medewerker.
 • Via een werving en selectie procedure hebben we de functie van bestuursadviseur ingevuld bij de gemeente IJsselstein met een kandidaat uit ons kandidaten netwerk. 
 • Na een uitgebreide en efficiënte werving en selectie procedure hebben we de functie van Regisseur Openbare Ruimte ingevuld voor de Gemeente Apeldoorn.
 • Een jobsearch kandidaat gaat binnen het Summa College een nieuw avontuur aan. Ze gaat werken voor Pedagogisch Werk en voor LLO. Daarnaast ga ze in samenwerking met de KNLTB de padel opleiding geven voor niet tennisleraren.
 • De functie van interim beleidsmedewerker onderwijs en vve voor de gemeente Overbetuwe hebben we ingevuld met een kandidaat uit onze pool. Zij krijgt een tijdelijke aanstelling binnen de gemeente. 
 • Een kandidaat die een loopbaantraject volgt gaat binnen de Provincie Gelderland een nieuw avontuur aan. 
 • Een kandidaat, werkzaam als communicatie medewerker bij de gemeente Bernheze is na een VWNW traject overgestapt als communicatie medewerker bij woonstichting JOOST
 • Een kandidaat met een loopbaan oriëntatie bij RegioEffect, werkzaam als bedrijfsdienstverlener participatiewet en loonwaarde deskundige bij werkbedrijf Rijk van Nijmegen gaat aan de slag bij gemeente Oss als register arbeidsdeskundige met een interne opleiding. 
Mareen Medema
473
9 September 2022
Share

Het laatste nieuws

In deze eerste herfstmaand van 2022 hebben we diverse matches gemaakt en een...
7 November 2022
 In deze septembermaand van 2022 hebben we weer mooie matches gemaakt en...
7 October 2022
In de zomermaanden juli & augustus 2022 hebben we diverse matches gemaakt...
9 September 2022

Blijf op de hoogte van de laatste vacatures

Maak Job Search Agent