Inloggen

Succesvolle matches oktober 2020

In deze mooie herfstmaand hebben we diverse matches  gemaakt. Lees ze hieronder!

  • We hebben weer een nieuwe professional mogen verwelkomen in een Duurzaam inzetbaarheidscontract, die vanuit een gemeentelijke organisatie een nieuwe stap wil maken. Een jurist die zijn expertise graag combineert met zijn liefde voor de natuur. 
  • Een kandidaat werkzaam bij RegioEffect in een Duurzaam Inzetbaarheidscontract wordt gedetacheerd naar gemeente Doesburg in de functie van medewerker beheer. 
  • Leerkracht uit het basisonderwijs ondervond geen voldoening uit het lesgeven aan grote groepen kinderen. Heeft daarom onder begeleiding van RegioEffect haar eigen bedrijfje opgezet. Zij biedt op spelende wijze onderwijsondersteuning aan individuele kinderen of kleine groepjes. Een zeer succesvolle overstap waarbij zij de voldoening ervaart en al een goed draaiend bedrijfje heeft.  Fantastisch om te zien dat iemand volledig op haar kwaliteiten vertrouwt en hier mee aan de slag is gegaan. Een sprong in het diepe en onzekere, maar wat als resultaat heeft een goed lopend bedrijfje en werkgeluk!
  • Een kandidaat werkzaam bij RegioEffect in een Duurzaam Inzetbaarheidscontract wordt gedetacheerd naar Waterschap Limburg in de functie van medewerker DIV.
  • Onze collega, die vorige maand in een Duurzaam Inzetbaarheidscontract was gestart, heeft een baan gevonden als vrachtwagenchauffeur (combinatie van opleiding en een vast contract). Hij stroomt dus Duurzaam uit. 
  • Een mooie vermelding (niet zozeer een match); we hebben de aanbesteding gegund gekregen op het inzetten van Duurzaam Inzetbaarheidscontracten voor Venlo – Venray – Weert. 
     
Medema
499
10 November 2020
Share

Het laatste nieuws

In april hebben we diverse matches gemaakt en een aantal nieuwe professionals...
6 mei 2021

Blijf op de hoogte van de laatste vacatures

Maak Job Search Agent