Inloggen

Succesvolle matches februari 2020

We hebben weer mooie matches gemaakt in deze schrikkelmaand. Lees ze hieronder! 

  • In het kader van het netwerkprogramma ambitieuze ambassadeur gaat een consulent bedrijfsdienstverlening van het Werkbedrijf Rijk van Nijmegen in april starten op een opdracht voor 1 dag per week in het sociaal domein bij de gemeente Nijmegen teneinde haar grenzen te verleggen en kennis en ervaring op te doen bij een gemeente.
  • Een kandidaat, boventallige bij een zorginstelling (financiële coördinator) heeft een nieuwe opdracht gevonden bij een gemeente op de afdeling participatie. Ze gaat aan de slag als medewerker financiën voor een periode 4 maanden.
  • Een kandidaat werkzaam in een Duurzaam Inzetbaarheidscontract heeft een nieuwe baan gevonden als operationeel bedrijfsmanager bij Rijkswaterstaat. 
  • Een directeur basisschool gaat naar een ander bestuur binnen het primair onderwijs. Wederom als directeur, het betreft een uitdagende klus op onderwijskundig vlak.
  • Een kandidaat werkzaam in een Duurzaam InzetbaarheidsContract is gedetacheerd naar Financiën bij een van onze gemeentelijke relaties voor een periode van 8 maanden. 
  • Een kandidaat, werkzaam bij een onderwijsinstelling, heeft na het volgen van een loopbaanadvies traject bij RegioEffect, haar kansen verzilverd en gaat een nieuwe uitdaging aan bij een andere onderwijsinstelling. 
     
Mareen Medema
885
5 March 2020
Share

Het laatste nieuws

In april hebben we diverse matches gemaakt en een aantal nieuwe professionals...
6 mei 2021

Blijf op de hoogte van de laatste vacatures

Maak Job Search Agent