Inloggen

Succesvolle matches oktober 2022

In deze eerste herfstmaand van 2022 hebben we diverse matches gemaakt en een nieuwe professional die we verwelkomen. Lees ze hieronder!

We hebben een nieuwe professional die we welkom heten: 
Per 1 oktober een kandidaat (ervaring als allround Informatiebeheerder) uit het Publiek Domein inzetbaar in de omgeving Ridderkerk. 

  • Een kandidaat met een Duurzaam InzetbaarheidsContract bij RegioEffect gaat via detachering aan de slag bij Gemeente Beuningen als senior jurist. 
  • We hebben de werving van Adviseur arbeidsmarktcommunicatie – recruitment voor Kerobei succesvol voltooid. 
  • Een kandidaat krijgt aansluitend op haar Duurzaam InzetbaarheidsContract bij RegioEffect een dienstverband om haar interim-opdracht als BOA bij Gemeente Best langdurig voort te zetten. 
  • Een kandidaat met een Duurzaam InzetbaarheidsContract bij RegioEffect gaat na een korte werkervaringsplaats via detachering aan de slag bij gemeente Geertruidenberg als beleidsadviseur sociaal domein. 
  • Een kandidaat met een Duurzaam InzetbaarheidsContract bij RegioEffect gaat na een tijdelijke detachering in dienst bij gemeente Cranendonck en stroomt daarbij duurzaam uit. 
  • Een ZZP’er (op het vlak van HR) uit onze kandidaten pool hebben we succesvol geplaatst op een interim opdracht bij het Land van Cuijk. 
  • Een kandidaat die al een paar jaar niet meer op haar plek zat is tijdens haar loopbaan oriëntatie traject er achter gekomen dat zij haar eigen onderneming wil gaan opzetten. In goed overleg heeft zij haar organisatie verlaten en heeft zij zich inmiddels ingeschreven bij de Kamer van Koophandel.
  • Een kandidaat heeft scherp gekregen na een loopbaan oriëntatie traject wat hij graag binnen zijn huidige werkgever wil gaan doen. Hij krijgt de komende tijd de medewerking om intern mee te lopen in de door hem aangegeven wensberoepen. Van een minder zichtbare en een introverte medewerker is hij weer verandert naar een proactieve, enthousiaste en zichtbare collega.  
Mareen Medema
1123
7 November 2022
Share

Het laatste nieuws

We hebben de afgelopen periode diverse matches gemaakt, vijf nieuwe...
18 April 2024

Blijf op de hoogte van de laatste vacatures

Maak Job Search Agent