Inloggen

“Mijn loopbaan als bestuurder blijft in beweging”

Als je coalitie valt, heeft dat een enorme weerslag op jou als persoon.” Het overkwam Moritz Böhmer in 2015 toen hij wethouder was van de gemeente Landerd.

“Het team van RegioEffect hielp me mijn verontwaardiging en teleurstelling een plek te geven. En zorgde met haar grote netwerk dat ik snel weer aan de slag kon met mijn eigen interim managementbureau. Terug naar mijn ‘roots’.

Sinds 2018 ben ik weer opnieuw wethouder bij de gemeente Landerd. Maar wel als een ander mens door de hele ervaring. Dankzij RegioEffect ben ik er gerust op dat mijn loopbaan voldoende mogelijkheden biedt. Met de juiste begeleiding liggen er verrassend veel kansen op je te wachten!”

RegioEffect
1570
2 April 2020
Share

Het laatste nieuws

In deze vakantiemaand hebben we diverse matches gemaakt en twee nieuwe...
7 september 2021

Blijf op de hoogte van de laatste vacatures

Maak Job Search Agent