Inloggen

De succesvolle stap van een enthousiaste BOA!

Een enthousiaste opsporingsambtenaar, dat was Waloy van Gelderen al jaren. Toch liep hij in zijn handhavingswerk binnen de gemeente Eindhoven vast. Gevolg: een burn-out.

Hij verlangde al langer naar een andere werkomgeving en een bredere inzet binnen de handhaving. Dat was voor hem, als all-round, breed geïnteresseerde, gedreven BOA belangrijk.

Gelukkig zag ook de gemeente in dat Waloy in zijn baan niet meer gelukkig zou worden. Daarom stelde ze uiteindelijk een loopbaantraject met RegioEffect voor. Waloy was heel sceptisch, vertelt hij nu, maar ging toch akkoord.

Een nieuwe kans via RegioEffect.

Hij kreeg vervolgens allerlei trainingen/cursussen, waarvan die over werkgeluk er voor hem wel uitsprong. Uit een onderzoek naar zijn belangstelling en capaciteiten bleek dat hij gewoon handhaver wilde blijven.

Hij was dan ook erg blij toen hij van zijn accountmanager Bram van Glabbeek te horen kreeg dat ze in de Midden-Limburgse gemeente Leudal misschien een BOA zochten.

Met beide handen 

Toen hij de kans kreeg om vanuit RegioEffect in Leudal (tussen Weert en Roermond) gedetacheerd te worden, greep hij die kans dan ook met beide handen. En wat gebeurde? Hij kwam er in een werkomgeving die heel goed bij hem bleek te passen, met gevarieerd, allround BOA-werk. Ook de contacten met de collega’s, ook van andere afdelingen, vond hij heel plezierig.

En het klikte. Ook de mensen van de gemeente vonden dat. Daarom kon hij na zeven maanden detachering vanuit RegioEffect bij Leudal in dienst komen, wat hij natuurlijk graag deed. Op 59-jarige leeftijd.

Heel tevreden

Waloy is heel tevreden. “Ik gun iedereen die moeilijk zit op zijn werk, een veranderingstraject naar een nieuwe toekomst. Er is veel te winnen, kijk maar naar mij,” aldus de enthousiaste BOA.
A Peters
872
14 February 2023
Share

Het laatste nieuws

We hebben de afgelopen periode diverse matches gemaakt, vijf nieuwe...
18 April 2024

Blijf op de hoogte van de laatste vacatures

Maak Job Search Agent