Inloggen

Blik op Werk 2023

92 procent succes!   

Maar liefst 70 procent van zijn opdrachtgevers heeft RegioEffect aan collega’s aanbevolen. Dat blijkt uit de jaarlijkse audit van RegioEffect door het onafhankelijk, o.a door de sociale partners, de VNG en het UWV, opgerichte kwaliteitsinstituut Blik op Werk. RegioEffect blijkt ook prima werkprocessen te hebben.

Ook met het succespercentage van 92 procent van hun trajecten zijn de collega’s van RegioEffect heel blij. Voor henzelf, maar natuurlijk in de eerste plaats voor de mensen voor wie ze er elke dag weer hard tegenaan gaan. 

Maar zijn ze nu helemáál tevreden? Hebben ze geen wensen meer over? “Natuurlijk hebben we die,” zegt RegioEffect-directeur Monique van Wagenberg. “Stilstand bestaat niet, we moeten verder vooruit, nog beter worden, onze klanten nog beter helpen, vraag en aanbod op de arbeidsmarkt nog beter op elkaar helpen aansluiten.” 

Maar wat betekent dat concreet? “Waarvoor we extra ons best gaan doen, is onze klanten vanaf het begin scherper duidelijk maken hoe hun traject gaat verlopen, welke stappen we precies gaan zetten, wat ze precies kunnen verwachten. Mensen met een heel grote kans op succes verrassen is leuk, maar de goede verwachtingen creëren is ook belangrijk.”

Zie voor de succesvolle matches van RegioEffect de website

A Peters
0
30 April 2024
Share

Het laatste nieuws

 In de lentemaanden april en mei hebben we weer mooie matches gemaakt, 5...
11 June 2024
30 April 2024

Blijf op de hoogte van de laatste vacatures

Maak Job Search Agent