Inloggen

RuimtelijkEffect

Een wervingsprogramma voor het ruimtelijk domein

Zoek je een nieuwe uitdaging op een ander werkveld? Omdat je aan een carrièreswitch toe bent? Of net afgestudeerd bent? Dan kan ons programma RuimtelijkEffect heel interessant voor jou zijn. 
Dat programma is voor enthousiaste mensen die als zij-instromer of pas-afgestudeerde in het ruimtelijk domein aan de slag willen. En die een bijdrage willen gaan leveren aan maatschappelijke uitdagingen als de energietransitie, het woningtekort of de stikstofcrisis.  

In het programma gaat het om wat jij kunt en wil, om jouw competenties en intrinsieke motivatie. En véél minder om jouw werkervaring. 

Het programma biedt een combinatie van werken en leren. Je begint direct bij de gemeente ‘s-Hertogenbosch, Maashorst of Meierijstad of de Omgevingsdienst Brabant Noord of een andere organisatie.
Je werkgever begeleidt en schoolt jou. Op maandelijkse trainingsdagen krijg je samen met anderen bij RegioEffect training en begeleiding op jouw persoonlijke ontwikkeling. 

Wat bieden we jou? 

  • Omgekeerd solliciteren: de geïnteresseerde werkgever pitcht zijn organisatie en aanbod om jou te overtuigen. Jij kiest vervolgens je werkgever.
  • Je treedt direct in dienst bij de werkgever.
  • Je ontvangt salaris vanaf dag één inclusief goede arbeidsvoorwaarden en pensioenopbouw.
  • Je krijgt een inhoudelijke vakopleiding on the job.
  • Een nieuwe carrière in het ruimtelijk domein.

Nieuwsgierig? Neem dan contact op met onze recruiter Mareen Medema: mareen@regioeffect.nl, telefoon 06 2811 5693. 

Als werkgever geïnteresseerd?
Hebben ook jullie als werkgever in het ruimtelijk domein belangstelling voor nieuwkomers in jullie werkveld? Bel dan onze accountmanager / directeur Monique van Wagenberg: telefoon 06 1361 1699. Zij legt u graag de mogelijkheden uit!

Blijf op de hoogte van de laatste vacatures

Maak Job Search Agent