Inloggen

“De overstap naar een Duurzaam Inzetbaarheidscontract heeft mij verrijkt”

Wytze van der Hoek werkte als gegevensbeheerder bij de gemeente Meierijstad. Hij kwam via een Duurzaam Inzetbaarheidscontract in dienst bij RegioEffect. Hij wist vrij snel waar zijn hart sneller van ging kloppen. Het vak van applicatiebeheer voor geo-applicaties. Hij kwam er ook achter dat hij over waardevolle kennis beschikt voor gemeenten op dit vakgebied. Inmiddels is hij gestart bij de gemeente Tilburg in de functie van CAD-beheerder. Een mooie stap om te ervaren of dit zijn droombaan is en blijft.

"In eerste instantie dacht ik: Oh jee, nu heb ik geen functie, wat nu? Maar ik kwam er al snel achter dat het heel verfrissend voor me was om eens stil te staan bij mijn werkzame leven. Waar krijg ik energie van? Waar juist niet? En wat wil ik graag voor een werk doen gelet op mijn opgedane vakkennis en gemeentelijke ervaring? 

Ik voerde een aantal gesprekken bij werkgevers om mijn beeld goed scherp te krijgen van de arbeidsmarkt. En toen kwam daar die mooie kans bij de gemeente Tilburg om mijn toegevoegde waarde te gaan inzetten op het vak van CAD-beheerder. 

CAD is een geautomatiseerd programma dat wordt gebruikt door ontwerpers, engineers en constructeurs in verschillende vakgebieden. Bij een gemeente dus het fysieke domein; denk daarbij aan de civiele techniek, stedenbouw en de architectuur. 
Ik beheer dit programma en heb contacten met de gebruikers en voer wijzigingen/verzoeken door. Het werk vind ik leuk en het is voor mij een mooie ervaring om bij een grote gemeente te mogen werken. Kortom de overstap naar een Duurzaam Inzetbaarheidscontract heeft mij verrijkt."

RegioEffect
1551
28 April 2020
Share

Het laatste nieuws

Ook deze maand hebben we diverse matches gemaakt en twee nieuwe professionals...
3 december 2021

Blijf op de hoogte van de laatste vacatures

Maak Job Search Agent