Inloggen

Bekijk onze professionals

 

Onze Professional Petra Brentjens

RegioEffect heeft een ervaren medewerker Burger- en Publiekszaken (front- en backoffice) beschikbaar. Petra Brentjens, woonachtig regio Weert - Limburg.

Maak kennis met Petra:

Graag zet ik mijn ruime kennis en ervaring in op het gebied van burger- en publiekszaken om de burger zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Mijn hart ligt bij de klant en de kwaliteit van de BRP. Mijn gelijkwaardige manier van benaderen en inlevingsvermogen zorgen voor een prettige basis waardoor ik de vragen goed helder krijg. Bij complexe zaken ga ik graag zelf op onderzoek uit en denk ik vooral in mogelijkheden, waardoor de klant en ook ik met een tevreden gevoel verder gaan. Ik werk graag onder druk en kan snel schakelen tussen de verschillende werkzaamheden. Door de juiste prioriteiten te stellen en mijn instelling ‘afspraak is afspraak’ weet ik resultaten te behalen waardoor klanten en collega’s tijdig en naar tevredenheid zijn geholpen. Ik ben 32 uur per week beschikbaar.”

Voor meer informatie over Petra neem je contact op met Bram van Glabbeek.

Neem contact op met Bram

Onze Professional Prem Jaddoe

RegioEffect heeft een ervaren roostermaker beschikbaar. Prem Jaddoe, woonachtig in Den Bosch – Noord Brabant.

Prem is fulltime inzetbaar als roostermaker / planner. Reisafstand in overleg.

Maak kennis met Prem:

“Als roostermaker signaleer ik problemen, wat beter kan en welke mogelijkheden er zijn. Vervolgens leg ik de wensen en behoeften naast elkaar, leg verbanden en breng de vraag en het aanbod bij elkaar om uiteindelijk tot de best passende oplossing te komen. Om tot ideeën te komen, zoek ik graag zaken uit, verzamel ik informatie en leg dan de voor- en nadelen naast elkaar om een gedegen advies te geven. Mijn aanpak is praktisch en doortastend. Wat mij energie geeft is om mensen te helpen door op een motiverende en rustige wijze kennis over te brengen daar waar ik kennis van heb. Enerzijds houd ik van afwisseling in mijn werk en anderzijds vind ik het een uitdaging om mij vast te bijten tot ik een oplossing gevonden heb. Privé ben ik het liefst creatief met mijn handen bezig en het geeft mij voldoening als ik iets zie ontstaan. Dit proces geeft mij rust waardoor ik me beter kan focussen."

Voor meer informatie over Prem neem je contact op met Bram van Glabbeek.

Neem contact op met Bram

Onze Professional Johan Brunt

RegioEffect heeft een ervaren landbouwkundige beschikbaar, met ervaring als veldwerker/veldwerkbegeleider. Johan Brunt, woonachtig Wageningen – Gelderland.

Johan is fulltime inzetbaar als veldwerker. Reisafstand in overleg.

Maak kennis met Johan:

“Als veldwerk begeleider ben ik het best te typeren als een zelfstandig hardwerkende en betrouwbare werknemer met oog voor detail. Daarnaast heb ik een groot verantwoordelijkheidsgevoel. De kwaliteit van het werk staat voorop en dat wordt hierdoor gewaarborgd. Ik heb vroeger zelf met de boor en meetapparatuur in de Hollandse klei gestaan en nu vind ik het interessant om het veldwerk voor te bereiden en te begeleiden. Mijn gedegen voorbereiding zorgt ervoor dat andere medewerkers hun werk zo goed en gemakkelijk mogelijk kunnen doen. Ik ga accuraat om met speciale verzoeken van de klanten en vind voldoening in het zo snel en correct mogelijk afhandelen hiervan. Daarnaast ben ik gewend om in vertrouwelijkheid te werken. Mijn ideaal is een functie waar ik binnen en buiten werken kan combineren. Het gaat dan voornamelijk om inspectiewerk, monsterneming, auditeren en mijn liefde voor taal zet ik graag in voor het schrijven van werkinstructies en rapportages."

Voor meer informatie over Johan neem je contact op met Bram van Glabbeek.

Neem contact op met Bram

Onze Professional Bartel Bos

RegioEffect heeft een ervaren subsidie adviseur (sociaal domein) beschikbaar. Bartel Bos, woonachtig regio Eindhoven – Noord Brabant.

Maak kennis met Bartel:

Bartel is inzetbaar als adviseur (sociaal domein en/of financiën) voor 24 uur per week. Reisafstand in overleg. Binnenkort stelt hij zich uitgebreid voor met een persoonlijk profiel.

Voor meer informatie over Bartel neem je contact op met Bram van Glabbeek.

Neem contact op met Bram

Onze Professional Erik Mulder

RegioEffect heeft een ervaren Juridisch adviseur / medewerker Natuurbeschermingswet beschikbaar. Erik Mulder, woonachtig regio Arnhem.

Maak kennis met Erik:

“Met mijn kennis en ervaring als juridisch adviseur/medewerker wil ik graag mijn juridische carrière voortzetten in combinatie met mijn grote interesse in de natuur. Ik ben oprecht en combineer geduld en rust met enthousiasme en humor. Zo werk ik aan een goede relatie met mijn collega’s en wordt mijn mening gewaardeerd, ook als die kritisch is. Door hoofd- en bijzaken goed te scheiden kom ik snel tot de kern van de zaak en zie ik of zaken concreet en zinvol zijn. Ook bekijk ik of vragen op te delen zijn in deelvragen om zo efficiënt tot een goede oplossing te komen. Ik bereid me graag goed voor en heb aandacht voor details. Het best kom ik tot mijn recht in een zelfstandige rol binnen een team waarin mijn belangstelling voor de natuur gedeeld wordt. Ik ben 20-24 uur per week beschikbaar."

Voor meer informatie over Erik neem je contact op met Bram van Glabbeek.

Neem contact op met Bram

Onze Professional Marcel Mulkens

RegioEffect heeft een ervaren Buitengewoon Opsporingsambtenaar (BOA)/Handhaver beschikbaar. Marcel Mulkens, woonachtig regio Sittard.

Maak kennis met Marcel:

“Ik ben al zo`n vijfentwintig jaar werkzaam in de handhaving. Na bij de politie gewerkt te hebben, ben ik overgegaan naar de gemeentelijke handhaving. Hier heb ik tot nu toe als allround BOA gewerkt. Ik heb ruime kennis en ervaring met verschillende wet- en regelgeving en weet hoe deze toe te passen. Zowel stafrechtelijk als bestuursrechtelijk. Daarnaast heb ik als praktijkopleider / trainer lessen verzorgd voor de opleiding Handhaver Toezicht en Veiligheid. Integer, maatschappelijk betrokken en oplossingsgericht, zijn woorden die mij goed omschrijven. Ik ben accuraat in mijn werkzaamheden, ik ben flexibel en heb geen negen tot vijf mentaliteit. Zelfstandig werken kan ik goed, maar ik kom ook goed tot mijn recht als ik in een groep samenwerk. Ik hecht veel belang aan het creëren van een open en transparante werksfeer. Een werksfeer waar een ieder zijn ideeën kan inbrengen. Ik ben fulltime beschikbaar."

Voor meer informatie over Marcel neem je contact op met Bram van Glabbeek.

Neem contact op met Bram

Blijf op de hoogte van de laatste vacatures

Maak Job Search Agent