Inloggen

Bekijk onze professionals

 

Onze HR Professional Ine Willems

RegioEffect heeft een ervaren interim HR professional (overheid/zorg &welzijn/onderwijs branche) beschikbaar. Ine Willems, woonachtig regio Nijmegen. 

Maak kennis met Ine:

“Ik heb ruim 25 jaar ervaring bij gemeentelijke overheid op het gebied van HRM en leidinggeven. Na 12 jaar leidinggeven op strategisch niveau wil ik nu heel bewust mijn talenten inzetten voor organisatie- en HR advisering. HR is altijd dominant geweest in mijn ontwikkeling. Ik ben breed inzetbaar binnen HRM. Ik heb ruime ervaring met het ontwikkelen en implementeren van (integraal) beleid, het leiden van interne projecten, het adviseren over individuele casuïstiek én de (door) ontwikkeling van organisaties. Ik weet de juiste toon te vinden in de communicatie en vertegenwoordig een goede balans tussen verbinding, zakelijkheid en procesmatig werken. Daarmee ben ik in staat draagvlak te creëren bij anderen om het gezamenlijke resultaat te bereiken. Ik ben parttime en fulltime beschikbaar."

Voor meer informatie over Ine neem je contact op met Bram van Glabbeek.

Neem contact op met Bram

Onze Professional Saskia Deeben

RegioEffect heeft een ervaren beleidsadviseur overheid/zorg &welzijn beschikbaar. Saskia Deeben, woonachtig regio Eindhoven. 

Maak kennis met Saskia:

“Ik heb ruim 20 jaar ervaring bij gemeentelijke overheden, de afgelopen 6 jaar als Beleidsmedewerker Openbare orde en Veiligheid. In deze functie hield ik me bezig met het ontwikkelen, uitzetten en evalueren van beleid en het adviseren aan de organisatie hierover. Nu wil ik graag mijn talenten inzetten voor een maatschappelijk georiënteerde organisatie die dichter bij de mens staat. Ik ben een open, betrokken persoon die luistert naar wat nodig is, de juiste mensen bij het proces betrekt en de hoofdzaken van de bijzaken onderscheidt. Mijn kennis en ervaring bij de gemeente stelt mij in staat om met een ruime, creatieve en oplossingsgerichte blik naar beleid te kijken. Hierbij verlies ik de werkbaarheid niet uit het oog, zodat we daadwerkelijk ondersteuning bieden en een positief verschil kunnen maken in het leven van mensen. Ik ben 32 uur per week beschikbaar.”

Voor meer informatie over Saskia neem je contact op met Bram van Glabbeek.

Neem contact op met Bram

Blijf op de hoogte van de laatste vacatures

Maak Job Search Agent