Inloggen

YoungEffect

Een traineeship met maatschappelijk effect

Dit is jouw kans om bij te dragen aan actuele maatschappelijke vraagstukken. In twee jaar tijd ga je ervaring opdoen bij de overheid, in het onderwijs en bij zorg- en welzijnsorganisaties.

Het programma

Afhankelijk van jouw studierichting en wensen vinden wij verschillende werkplekken die goed bij jou passen.

 

Je gaat vier dagen in de week aan de slag bij een opdrachtgever. Op die manier ervaar jij hoe het werken bij verschillende organisaties is. Je leert in korte tijd wat voor organisatie, cultuur en functie het beste bij jou past.

 

Daarnaast kom je om de week met alle trainees bij elkaar voor een trainingsdag. Op deze dag staat jouw persoonlijke ontwikkeling centraal. Aan de hand van workshops, intervisie en inhoudelijke samenwerking kom jij te weten wie je bent, wat je kunt en wat je wilt. Deze dag sluiten we (natuurlijk) af met een vrimibo!

App, bel of mail

Laat ons weten dat je interesse hebt om deel te nemen aan het traineeship. We komen graag in contact!

 

De vervolgstappen zijn:

  1. Een eerste kennismakingsgesprek  -  Hierin bespreken we jouw motivatie en het programma.
  2. Tweede kennismakingsgesprek   Hierin zoomen we meer in op jouw wensen voor werkplekken. Zo kunnen wij aan de slag met het vinden van een passende werkplek.
  3. Arbeidsvoorwaarden en contract tekenen
  4. Welkom bij RegioEffect!  -  Je gaat aan de slag bij een opdrachtgever met een opdracht en werkzaamheden die bij jou passen.

Blijf op de hoogte van de laatste vacatures

Maak Job Search Agent