Inloggen

RegioEffect goes electric!

RegioEffect goes electric!

Wie elke dag voor duurzame inzetbaarheid en mobiliteit gaat, moet natuurlijk ook voor duurzame fysieke mobiliteit kiezen. Daarom heeft RegioEffect een inmiddels 100% elektrisch wagenpark. Dat behoort tot zijn bredere keuze voor duurzaam elektrisch. Ook elke dag hybride werken en een maximaal papierloos kantoor behoren daartoe.
Ook een tweede kans geven draagt bij aan duurzaamheid. Dat geldt voor mensen op de arbeidsmarkt maar net zo voor de inkoop. Daarom rijdt RegioEffect enkel in gebruikte (elektrische) auto’s. 

Verbeter de wereld, begin…

Daar blijken ook nog andere, verrassende redenen achter te zitten. Een daarvan is de kreet ‘verbeter de wereld, begin bij jezelf’. “Daar ben ik mee opgegroeid,” zegt RegioEffect directeur Monique van Wagenberg. “Ik heb geleerd dat je daar niet te lang over moet praten, maar dat je gewoon moet dóen. Verduurzamen hoort daar bij. Just do it!”

“We voelen ons er ook wel op een bepaalde manier toe verplicht. Wij zijn namelijk het bureau voor organisaties in de publieke sector: de overheid, het onderwijs en zorg en welzijn. Daar werken allemaal mensen die zich met hart en ziel voor anderen inzetten. Dat zien wij elke dag. Ook zij inspireren ons om ons voor de goede zaak in te zetten.” 
 

A Peters
0
12 January 2024
Share

Het laatste nieuws

Blijf op de hoogte van de laatste vacatures

Maak Job Search Agent